Rustični dekorativni detalji sa pšenicom za venčanje koje se ističe

U osnovi, svaka tema u pogledu venčanja ima neke ključne elemente koji joj pomažu da se istakne.

Ako težite ka boho stilu, neizostavni su pleteni detalji. Ako je vaš cilj moderan prikaz stila s polovine prošlog veka, trebaće vam neki geometrijski detalji. U tom smeru, ako želite da kreirate rustično venčanje pšenica je detalj koji može u tome da vam pomogne. Klasična, elegantna i vrlo jednostavna pšenica je zapravo savršen rustični dodir zahvaljujući kom možete da stvorite predivne dekoracije kako na stolovima za venčanje, tako i u krugu oltara, ali i pri kreiranju bidermajera.

Pšenica predstavlja sjajan dodatak poljskom cveću, zahvaljujući kom možete da kreirate fantastičan dekor za središnji deo stola. Ona je izvrsna za letnja venčanja a može biti predstavljena i u obliku mono aranžmana, pri čemu njena lepota posebno dolazi do izražaja. Štaviše to je vrlo povoljna opcija, jer sa pšenicom ne morate da brinete kao kod drugog cveća da će se previše osušiti do početka ceremonije, pri vrelim letnjim temperaturama.

Pšenicom možete ukrasiti pozivnice za venčanja ili brojeve stolova, i na taj način im dati jedinstvenu crtu. U kombinaciji sa ruzmarinom i lavandom, pšenica je savršena i za dekoraciju stolica. Snopovi pšenice na sredini ili duž stolova su oni koji posebni ističu rustični stil. Čak i vaša svadbena torta može dobiti dodatak u vidu pšenice. Pšenicu po želji možete kombinovati sa svežim i suvim cvećem, kao i obiljem voća i povrća za autentičan utisak.

Zavirite u našu galeriji i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group