Ručno oslikane cvetne svadbene torte za vaš poseban dan

Postoji mnoštvo različitih trendova po pitanju svadbenih torti: od geometrijskih preko akvarel pa sve to “golih” i torti sa metalnim odsjajem.

Međutim ako ni jedna od njih ne zadovoljava vaše kriterijume, i ako želite nešto zaista drugačije možda su baš ručno oslikane torte pravi izbor za vas. Ručno oslikavanje torti je umetnost sama po sebi, a ako celoj priči dodamo i cvetne detalje dobijamo zaista posebne torte koje skreću pažnju. U našoj galeriji danas očekuje vas pregršt ručno oslikanih torti koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

 

RUČNO OSLIKANE TORTE SMELIH BOJA

Ako volite upečatljive boje koje ostavljaju snažan utisak, svadbena torta ručno oslikana sa istaknutim cvetnim detaljima u živopisnim bojama je kao stvorena za vas. Po vašoj želji može biti oslikan jedan nivo torte ili svi nivoi, u jarkim narandžastim, bordo, crvenim, ružičastim, zelenim i plavim tonovima. Na vama je da odaberete svoju omiljenu vrstu cveća koja će biti oslikana na torti i svom stvarnom ili apstraktnom izdanju. Isprobajte nekoliko neutralnih slojeva, u kombinaciji sa cvetnim šarama i odaberite odvažnu zlatnu ili srebrnu foliju kako bi vaša svadbena torta dobila dodir eleganice i stila. Sam vrh torte može biti ukrašen prirodnim cvećem ili šećernim varijantama, koje se mogu stapati sa oslikanim cvećem ili im poslužiti kao lep kontrast. Ako volite dramatične svadbene torte, možete odabrati one u sivom koloru, crne, marsala, tamno ljubičaste, smaragdne kao i mornarsko plave koje će vaše venčanje učiniti nezaboravnim.

PASTELNE I NEUTRALNE RUČNO OSLIKANE CVETNE SVADBENE TORTE

Ukoliko više težite ka nežnijim bojama i pronalazite se u priči o pastelnim i neutralnim nijansama, vaša torta na venčanju takođe može da bude oslikana u ovom stilu. Možete prilikom njihovog oslikavanja odabrati isticanje samo kontura cvetova, što će naglasiti delikatnost torte. Po vašem izboru možete se zadržati na samo jednoj pastelnoj nijansi ili odabrati nekoliko koje će se prelivati jedna preko druge i stvoriti snažan utisak uprkos svom nežnom tonu. Kako bi dodatno torta bila ukrašena odaberite sveže cveće i zelenilo u neutralnim bojama.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group