Romantični bidermajeri sa božurima za vaše venčanje iz snova

Jedan od najlepših detalja pri organizaciji venčanja svakako je izbor cvetne dekoracije.

Od stolova, preko oltara ukrašenog cvećem, pa sve do bidermajera koji mlada drži u rukama. Svaki cvet je priča za sebe, prelep na svoj način i jedinstven po svom obliku i bojama. Ako volite cveće koje zrači romantikom, imamo za vas savršen predlog. Cvetovi božura su jednostavno kao stvoreni za izradu svedbenih buketa odnosno bidermajera. Njihova sezona cvetanja je proleće-leto, što ovo cveće čini idealnim izborom za sve mladence koji su rešili da “vežu čvor” u mesecima koji su pred nama.

Neodoljivi, u predivnim nijansama ženstvenih boja od belih preko roze, pa sve do lila i bordo varijanti, božuri su cveće koje vas neće izneveriti kada je stvaranje vrlo upečatljivog bidermajera u pitanju. Osim svog egzotičnog izgleda ovo cveće se može pohvaliti i svojim specifičnim mirisom koji budi sva čula.

STILOVI VENČANJA

Božuri su dobar izbor za venčanje jer odgovaraju gotovo svim stilovima – od boho pa sve do minimalističkog. Njihov širok raspon boja je taj koji ih čini savršenim za nadogranju svake priče. Takođe po želji božure možete upariti sa drugim neutralnim cvećem i zelenilom, ali i sa vrlo upečatljivim koje im daje savršenu podlogu. U zavisnosti od toga da li preferirate delikatne ili živopisne bukete, možete zahvaljujući božurima da stvorite bidermajer iz svojih snova. Božuri izgledaju vrlo privlačno u kombinaciji sa lavandom, ružama, pampas travom i zelenilom širokog spektra.

U našoj galeriji donosimo vam pregršt ideja za kreiranje bidermajera sa božurima.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group