Porodica - Venčanje

Prozirne venčanice za najodvažnije nove mlade

Ako volite smele i odvažne načine odevanja, verovatno u istom smeru zamišljate i vaš autfit na venčanju.

Klasične venčanice su verovatno previše jednostavne za nekog poput vas, a ako ipak želite da ka svom voljenom koračate u venčanici, predlažemo vam da to bude prozirna varijanta. Kao stvorena za buduće mlade slobodnog duha, koje se ne ustručavaju da pokažu svoje telo i potpuno očaraju svog dragog. Ove venčanice su apsolutni hit u poslednje vreme, a način njihove prezentacije je izvanredan. Od nešto smernijih krojeva kroz koje se nazire koža, do vrlo ali vrlo senzualnih i seksi varijanti, za venčanja intimnijeg tipa.

APSOLUTNA PROZIRNOST

Ukoliko želite da istaknete svoje obline, potražite prozirnu belu venčanicu sa detaljima od čipke, sitnim ukrasima poput bisera i perli, koji će je učiniti prelepom. Po vašem izboru to može da bude romantična venčanica dugih rukava, koja će se nežno obavijati oko vas, ili glam varijanta bez rukava, sa dubljim izrezom i sa akcentom na apsolutnoj prozirnosti. Takođe uvek možete da odete korak dalje i da dodate celoj priči malo boje. Bež i krem varijante su svakako poželjne ali i nešto smeliji tonovi kako bi vaša pojava bila izuzetna. Plavi i ružičasti detalji su vrlo poželjno. Po želji ispod venčanice možete da nosite donje rublje, kratku spavaćicu ili bodi.

DELIMIČNA PROZIRNOST

Ako ipak ne želite apsolutnu transparentnost, predlažemo da samo delimično otkrijete obrise svog tela. Prozirni donji deo venčanice ili gornji koji otkriva vaš grudnjak, biće savršen za vaše venčanje slobodnijeg duha. Uz detalje poput čipke i veza možete taman dovoljno da prekrijete delove koji ne želite da budu viđeni. Takođe neke zanimljive perle, šljokice, biseri ili aplikacija mogu da vam posluže za prekrivanje intimnih delova tela.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group