Porodica - Venčanje

Prostori za proslavu venčanja inspirisani botanikom

U velikoj meri prostor za proslavu venčanja se bira u odnosu na stil i temu samog događaja.

U poslednje vreme veliku popularnost su stekla neobična mesta za venčanje sa još neobičnijim stilovima i temama. Venčanja u ambaru su jedna od najpopularnijih nakon kojih slede botanička venčanja koja predstavljaju našu današnju temu. Ovaj trend je stekao svoju popularnost pre nekoliko godina a kako se čini, obzirom na situaciju od prošle godine njegova pozicija na lestvici najaktulenijih stilova za venčanja sve više jača.

Razlog tome je pre svega želja ljudi za konekcijom sa prirodom, pri svim segmentima života, pa tako i na venčanju. Venčanja inspirisana botanikom ne prestaju da nas oduševljavaju svojim magičnim i romantičnim postavkama. Može vam se činiti da ste sve to već videli ali ona uvek pronađu način da vas prijatno iznenade. U našoj galeriji sakupili smo za vas mnoštvo ideja koje vas mogu nadahnuti da prostor za svoje venčanje kreirate u botaničkom stilu.

Bilo da je mesto za venčanje otvorenog ili zatvorenog tipa, botanička tema se lako može uklopiti u ovu priču. Zelenilo različitog spektra stvoriće jedinstven ambijent u kom ćete uživati jednako i vi i vaši gosti. Možete odabrati “žive zidove” ili vrlo moderne cvetne instalacije, vinovu lozu, puzavice koje se obavijaju oko olatara i penju po stubovima i još mnogo toga što vam se lično dopada.

Ako podržavate održiv vid dekora, vaš izbor treba da budu biljke u saksijama ili zasađene u zemlji, pri čemu je venčanje u prostrima koje nalikuju na baštu ili staklenik vaš najbolji izbor. Neverovatna lepota se krije u cvetnim vrtovima i zelenim oazama koje mogu biti mesta proslave vašeg najvažnijeg dana u životu.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group