Pronađite inspiraciju za svoje venčanje u detaljima tamno ljubičaste boje

Planiranje venčanja nosi sa sobom pregršt radosti i uzbuđenja.

Jedan od prvih koraka koji je pri tom potrebno napraviti jeste izbor palete boja koje će opisivati ceo događaj. Ako volite glam i elegantne nijanse, predlažemo vam da se zagledate u tamne ljubičaste tonove koji deluju vrlo prefinjeno i smelo. Ove boje se vrlo lako kombinuju sa mnoštvom drugih boja poput bele, ružičaste i zelene. Ako celoj priči želite da dodate još malo stila možete je upariti sa zlatnim, srebrnim i crnim detaljima. Sledeći svoju viziju povodom venčanja koje planirate tamno ljubičasti detalji koje vam danas predstavljamo mogu vam poslužiti kao inspiracija.

TAMNO LJUBIČASTI AUTFIT

Možda sebe nikad pre niste zamišljali u venčanici ljubičaste boje, ali je ona definitivno odraz smelosti i jedinstvenog stila. Somotske varijante venčanica deluju vrlo elegantno i šik, a celu priču možete nadograditi stilskim naramenicama ili dubokim izrezom. Takođe i vaše deveruše se mogu pojaviti u tamno ljubičastim haljinama maksi, midi ili čak mini dužina. Uz različite vrste krojeva i detalja ove haljine zaista mogu izgledati fantastično. Osim toga i vaš mladoženja u ljubičastom odelu izgledaće vrlo odvažno i privlačno.

TAMNO LJUBIČASTI DEKOR

Savremeno venčanje je nemoguće zamisliti bez cvetnih dekoracija. Ljubičasto cveće poput jorgovana može vam poslužiti za kreiranje inspirativnih detalja za ukrašavanje sredine stolova. Takođe pored stolova, ljubičastim cvećem možete ukrasiti i vaš svadbeni luk, poigravajući se pri tom sa različitim nijansama. Tamno ljubičasta boja u sebi nosi romantičan osećaj, pri čemu ne treba da se plašite da ćete ova boja delovati nametljivo u prostoru. Bidermajer od ljubičastog cveća može da bude jedinsten ukras vašoj pojavi na venčanju. Osim pri izradi dekoracija ovaj ton možete iskoristiti i pri izboru pribora za jelo, jelovnika, pozivnica, salveta, stolnjaka i navlaka za stolice.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group