Porodica - Venčanje

Preplitanje zlatnih i belih tonova na venčanju

Kada razmišljate u pravcu boja na svom venčanju, teško da možete da zamislite nešto lepše od preplitanja zlatnih i belih tonova.

Kombinacija ove dve boje deluje jednostavno izvrsno, i daje laskav naklon vašem posebnom danu. Ako se dvoumite u vezi ovih boja, pri čemu se bela smatra previše tradicionalnom a zlatna opet previše smelom, na primerima koje smo izdvojili za vas u našoj galeriji videćete kako mogu da budu skladan par.

VENČANICE ZLATNO-BELE

Boja starog zlata je jednostavno savršena za sve buduće mlade koje sebe ne zamišljaju u belom. Postoji mnogo krojeva ovakvih venčanica pri čemu najlepše izgledaju one sa otvorenim leđima i pregrštom detalja na sebi poput bisera, čipke, veza ili perlica. Takođe ako je vaš izbor bela venčanica, zlatni detalji mogu da budu nešto što će razbiti njenu jednoličnost. A vaš voljeni bi u toj kombinaciji mogao da se pojavi u belom smokingu sa zlatnim dodirima.

ZLATNO-BELE TORTE

Kako bi dali svom venčanju ekskluzivan ton odaberite belu svedbenu tortu ukrašenu zlatnim listićima, ili onu sa efektom otopljenog zlata na sebi. Neverovatno je koliko upečatljive zlatno-bele torte mogu da budu, kojoj god od ove dve boje da je data prednost. Poigrajte se sa ombre efektom, stvarajući prošaranu tortu koja deluje nadrealno.

DEKOR U ZLATNO-BELOM TONU

Budući da savršenog venčanja nema bez lepe dekoracije, zlatni i beli tonovi vam mogu poslužiti pri stvaranju zaista izvanrednog dekora. Zlatni tanjiri u kombinaciji sa belim ružama na sredini stola delovaće vrlo prefinjeno, kao i zlatni escajg i čaše sa zlatnim rubom u duetu sa zelenilom i belim cvećem po vašem ukusu.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group