Porodica - Venčanje

Prelepe svadbene torte u narandžastom tonu i boji rđe

Boja rđe i sve njene nijanse se nalaze među najpopularnijim kada su venčanja u pitanju.

Njen intenzitet, bogatstvo i toplina čine je vrlo prijatnom, i zapravo savršenom za oblikovanje boho venčanja u stilu 70 – tih. Ova boja se takođe idealna za letnja i jesenja venčanja, a može se koristiti pri monohromatskim i kontrastnim šemama boja. Ako je ova boja zagolicala vašu maštu, ono što treba da pronađete je svakako i odgovarajuća svadbena torta u narandžastom tonu, boji rđe ili terakote. U našoj galeriji donosimo vam pregršt inspirativnih ideja.

BOHO – RUSTIČNE SVADBENE TORTE

Za početak najmodernije od svih trenutno – veličanstvene boho rustične torte. Ove torte nam dolaze u neverovatno mnogo izdaja, od potpuno narandžastih ili poprskanih mestimično bojom rđe. Takođe vrlo privlačno izgledaju uparene sa belim slojevima, pri čemu njihova tekstura dolazi do izražaja. Čak i vrlo popularne "gole torte" uz ovu nijansu izgledaju fenomenalno. Kako bi bila ukrašena ovakva torta vaš izbor mogu da budu zlatni listići, sveže ili suvo cveće i lišće, kao i začinsko bilje. Tu su svakako i detalju u obliku makrama, ali i različite šare i šabloni. Ako ste ipak odabrali belu tortu boja rđe može sa se sliva sa nje ili da bude predivan detalj od šećera. Varijante koje aspociraju na prelepe poteze četkicom i akvarel detalje prenose šarm 70-tih u novije doba. Čak i vrlo moderne color block torte mogu sa bojom rđe da izgledaju predivno.

DRUGE TORTE U BOJI RĐE

Ako niste ljubitelj boho stila torta u boji rđe može da bude vaš izbor i ako planirate sasvim moderno, minimalističko ili eklektično venčanje. Ova boja je svestrana i vrlo lako se prilagođava zadatoj temi. Za elegantini prikaz odaberite slojeve bele i boje rđe koji su prikazani vrlo glatko, sa ljupkim detaljima na vrhu. Takođe možete iskoristiti i vaše omiljene plodove voća i povrća kako bi dodali interes ovakvoj jednoj torti od kojih su nar, pomorandža i smokva najinteresantniji. Bundeve su svakako ideja ako planirate jesenje venčanje.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group