Porodica - Venčanje

Prelepe 2 u 1 Convertible venčanice za vaš poseban dan

Mnoge neveste danas biraju dve venčanice za svoje venčanje: jednu za samu ceremoniju a drugu za proslavu.

Venčanica u kojoj se korača ka oltaru obično je glamurozna i jednostavno nije praktična za ples na podijumu tokom proslave venčanja. S druge stane, kupovina dve venčanice je prevelik izdatak koji ne može svaki par sebi da priušti. Takođe doneti odluku između dve venčanice koje vam se podjednako sviđaju nije jednostavno, a možda i ne morate jer postoje takozvane – Convertible venčanice.

 

Najjednostavnije rečeno to su haljine koje vam omogućavaju da nosite jednu venčanicu koja se pretvara u drugu kada poželite. U pitanju je najčešće plašt koji prektiva kraću ili dužu haljinu, pretvarajući je u balsku haljinu ili neku drugu po vašoj želji. Kupovinom ovakve venčanice ne samo da pazite na svoj budžet, već imate i dve sasvim različite haljine za najlepši dan u vašem životu, na dohvat ruke.

VENČANICE SA PLAŠTOM – SIRENA STIL

Venčanice koje obavija plašt koje su kreirane u takozvanom sirena stilu savršene su za isticanje vaših oblina, pri čemu je plaš idealno rešenje za prekrivanje suknje ili haljine koja se nalazi ispod njega. Po vašem izboru to može biti plašt od čipke, sa vezom ili til prekriven perlama. Takođe plašt može da ima izrez po vašoj želji – napred ili po strani. Osim plašta možete nositi i odvojivu suknju preko venčanice, koja će dodati volumen vašoj pojavi. Nakon ceremonije venčanja jednostavno je skinite i bićete slobodni za ples sa vašim voljenim. Svakako potrebno je da se suknja i vaša venčanica podudaraju, kako niko ne bi primetio da nosite odvojivi deo garderobe. Postoje čak i opcije za prekrivanje kompletne venčanice, što je vrlo privlačna varijanta.

KRATKE VENČANICE SA SUKNJOM KOJA IH PREKRIVA

Ako ste odabrali kratku venčanicu ali želite da budete u nečem malo prikladnijem za crkvenu ceremoniju, možete vašu kratku venčanicu prekriti elegantnom suknjom od različite palete materijala. Mlade obično biraju šik čipkaste suknje sa različitim izrezima, koje im daju dovoljnu dozu slobode.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group