Predivne varijante dekora prostora za venčanje na otvorenom

Ako ste ovog leta rešili da stenete na “ludi kamen” ideja o venčanju na otvorenom se nameće kao savršena.

Ukoliko pri tom raspolažete sa većim dvorištem iza kuće, ono vam može poslužiti kao idealno mesto za intimno venčanje u krugu vaših najmilijih. Zašto odabrati sopstveno dvorište u odnosu na moderne restorane za svadbe? Pre svega jer imate sav komfor vlastitog doma na dohvat ruke i možete proslavu svog najvažnijeg dana u životu učiniti nezaboravnom. Ako ste u potrazi za idejama po pitanju dekora prostora na otvorenom za venčanja, na pravom ste mestu. Donosimo vam danas pregršt interesantnih predloga.

OSVRNITE SE OKO SEBE

Kako bi na najbolji mogući način iskoristili prostor sa kojim raspolažete, osvrnite se oko sebe i zamislite prvo gde bi mogao biti postavljen oltar, a gde stolice. Ako je vaše dvorište bogato drvećem, iskoristite njega kao savršenu pozadinu ili prođite kroz stabla stvarajući jedinstvenu stazu do oltara. Lampioni od tkanine i sveće su savršene za večernje varijante venčanja. Cvetni detalji i lelujave zavese mogu stvoriti idilično okruženje vredno pažnje. Ukoliko u svom vrtu imate malo jezerce ili bazen, u njegovom krugu takođe možete da organizujete svoje venčanje.

Vaš svadbeni luk može biti u rustičnom, boho ili vrlo elegantnom stilu u zavisnosti od toga šta lično preferirate. Tako]e ako imate lep trem i on može da bude dobro mesto za dekor povodom venčanja, sa istaknutim svetlima u boji, cvetnim aranžmanima i zelenilom. Možete čak iskoristiti i lepe tepihe sa zanimljivim uzorkom za stvaranje zanimljive staze do oltara, kao i trag od latica ruža. Kada su boje u pitanju, najbolje u celoj priči izgledaju neutralne i pastelne boje, od belih cvetova, preko prljavo roze do nežnih ljubičastih i bledo crvenih, uparenih sa zelenilom i suvim lišćem. Mestimično možete dodati neke jarke boje za stvaranje jedinstenog utiska.

Pri postavci stolica i klupa, one bi trebalo da odgovaraju stil venčanja. Najbolje će svakako izgledati drvene varijante, a njih možete oplemeniti satenskim trakama.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group