Porodica - Venčanje

Predivne i inspirativne nebeske ideje za venčanje

Venčanja nadahnuta nebeskim svodom i zvezdama, posebno su popularna u poslednje vreme.

Galaksija je prepuna čuda koja služe kao inspiracija svima onima koji žele nezaboravno venčanje. Sazvežđa, mesečeve mene, univerzum uopšte, tako dalek, neistražen i prepun tajni, skriva u sebi misteriju koja je savršena za dekor savremenog venčanja. Ako ste po prirodi sanjar i neko ko uživa u pogledu na zvezdano nebo, svideće vam se naša današnja tema.

Sakupili smo na jednom mestu najlepše detalje koji se mogu naći na jednom venčanju sa nebeskom tematikom. Zadovoljstvo nam je da ih podelimo sa vama i navedemo vas da maštate i prepustite se trenutku, jer venčanje i treba da bude kao neki sneni događaj, udaljen od svakodnevnih dešavanja, kao što su zvezde i planete daleko od nas.

DETALJI I ODEĆA SA NEBESKIM AKCENTOM

Venčanica posuta sitnim zvezdicama deluje očaravajuće, koliko i zvuči. Tradicionalno bela, ili pak neka pastelna, bež, mornarska, pa čak i siva i crna, uz obilje zvezdastih detalja na sebi izgledaće fenomenalno, a vama će prijati svaki sekund u njoj. U zavisnosti od toga koliko želite da istaknete nebesku tematiku, možete odabrati sitne detalje u vidu minđuša, prstenja, venaca za glavu i sl, ili krupnijih detalja kao što su korseti, torbe i cipele.

DEKOR

Nebeska tema je toliko bogata da gotovo nikad ne može da bude istrošena. Sve što zamislite na vašem venčanju može da dobije dozu nebeskog šarma i da izgleda upečatljivo - oltar sa polumesecom, dekorativni elementi na stolovima za goste i mladence u vidu zvezdastih tanjira, sveća posutim zvezdanom prašinom, pozivnica za goste, tabli sa rasporedom za sedenje i sl. Vodite se šemom boja koja vas inspiriše, a nebeskoj tematici najbolje prija siva sa primesama srebrne, crna sa srebrnim i ljubičastim detaljima, kao i mornarsko plava sa beli momentima.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group