Porodica - Venčanje

Predivna zimska obuća za venčanje

Zimska venčanja nose u sebi poseban šarm.

Možda je to zbog zimske idile, božićnih lampica ili snežnih pahulja koje se pojavljuju kada zaista zahladni. Sve to kada se spoji, i kada se tome doda ljubav dvoje mladih koja će da bude krunisana venčanjem, zima kao period za venčanje izgleda tako fantastično, poput najlepše bajke. O svakom detalju je svakako potrebno dobro razmisliti – od izbora venčanice, frizure, šminke, burmi pa sve do cipela ili čizama za venčanje. Upravo ona, obuća za venčanje je naša današnja tema. Sitan detalj, ali izuzetno važan kako bi vaša pojava bila kompletna.

Postoji zaista mnogo različitih modela i opcija koje vam se nude u pogledu zimske obuće za venčanje. Ako želite da zaista zablistate u toku ceremenije venčanja, odaberite cipele ili sandale sa kristalima prišivenim na sebi ili cirkonima. Ako ne želite da vam bude hladno, na raspolaganju su vam krznene čizme koje će izgledati apsolutno božavstveno uz vašu venčanicu u stilu ledene kraljice. A ako je vaš cilj upečatljiv trendi stajling, odaberite jednostavnu varijnatu cipela i personalizujte ih.

ZIMSKE CIPELE ZA VENČANJE

Ako ne planirate da napuštate prostor za venčanje i ako želite da izgledate vrlo elegantno, pravi izbor za vas su zimske svadbene cipele. Ukoliko je venčanje u oči Božića, crvene štikle su savršen detalj koji će vašu pojavu učiniti jedinstvenom. Ako volite glam varijante pojavljivanja, blistave i sjajne cipele, pa čak i one sa blok potpeticam mogu da budu vaš izbor. Za one najodvažnije nove mlade rezervisane su transparentne cipele koje deluju zaista odvažno. Somotske varijante su za sve one romantične duše koje vole udobnost i komfor.

ZIMSKE ČIZME ZA VENČANJE

Ukoliko je planirano venčanje na otvorenom ili ćete prelaziti iz jednog objekta u drugi, ono što vam na nogama treba je topli par svadbenih čizama. U skladu sa stilom koji preferirate to mogu biti bele, crvne ili tamno braon kožne čizme, krznene varijante ili neke stilizovane po vašem ukusu i ukrašene satenskim trakama.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group