Porodica - Venčanje

Predivna posluženja za vegansko venčanje

Sve veći broj ljudi širom planete otkriva prednosti i blagodeti veganskog načina života.

Osim što na ovaj način priznajete mesto i važnost životinja u svetu, vi istovremeno imate priliku da se hranite zdravije, namirnicama koje ni na koji način ne mogu da naruše vaše zdravlje. Ako ste vi i vaša voljena osoba vegani, i odlučili ste ove godine da stanete na – ludi kamen, verovatno ste pred velikim izazovom u pogledu posluženja na dan venčanja za vaše goste.

Ono što svakako ne želite je da posluženje bude životinjskog porekla, ali ni da vaši gosti ostanu gladni. U tom pogledu pronašli smo za vas predloge posluženja za vegansko venčanje.

STOLOVI SA SALATAMA

Sto odnosno bar sa salatama je najprikladnija opcija za vengansko venčanje. Ovi stolovi mogu da sadrže širi raspon svežeg voća i povrća, lepo aranžiranog i posluženog u zgodnim posudama za hranu. Ako je reč o rustičnoj temi za vegansko venčanje, drvene i pletene korpe mogu da vam posluže kao dodatni vid dekora. Ukoliko se radi o modernom venčanju staklene ili porcelanske činije su savršen izbor. Ne zaboravite da svakoj salati dodate odgovarajuću vrstu preliva.

POMFRIT BAR

Bar na kom je izloženo posluženje u obliku prženih krompirića je takođe vrlo privlačna ideja za venagsko venčanje. Metalne kofe ili papirne posude sa pomfritom, uz premaze po želji poput senfa i kečapa, savršen su dodatak baru sa povrćem. Takođe ovaj bar može da sadrži i ukusne krofne ili vafle.

BAR SA MASLINAKAMA I ULJEM

Kako bi obogatili posluženje u obliku povrća trebaće vam bar sa različitim vrstama ulja, maslinkama i začinskim boljem. Orašasti plodovi takođe mogu svoje mesto da nađu u okviru ovog bara, kao i mali kolutovi integralnog hleba.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group