Predivna dekoracija stolova povodom venčanja u sivo-žutom koloru

Sivi i žuti tonovi osvajaju svaki pedalj 2021. godine.

Viđamo ih pri svakodnevnim odevnim kombinacijama, pri uređenju enterijera, pri izradi ukusnih poslastica ali i kao detalje na venčanjima. Ako ste u potrazi za unikatnom i vrlo neobičnom šemom boja koja bi mogla osvežiti dan vašeg venčanja i učiniti ga nezaboravnim, sivi i žuti ton se čine kao savršen izbor. Dovoljno smele, živahne i neutralne ove dve boje predstavljaju savršen par, odnosno kontrast koji inspiriše. Našu današnju temu posvećujemo dekoraciji stolova za venčanje u sivo-žutom koloru.

 

Ako ne želite da stvorite preterano intenzivan ambijent, upotpunite ovu šemu boja neutralnim nijansama. Ove boje među kojima su bela, bež i krem učiniće stolove za vaše goste predivno dekorisanim i vrlo modernim. Zemljani tonovi su takođe poželjni, jer donose preko potrebnu mirnoću ovim intenzivnim bojama. Ako volite prefinjene aranžmane i izgled koji ostavlja bez daha, to je pravac u kom treba da idete.

Lovačka zelena boja, mornarsko plava i sve druge tamne nijanse mogu takođe dobro da vam posluže za stvaranje dramatičnijeg i elegantnijeg prostora. Zahvaljujući njima živahnost žute boje će još više doći do izražaja, a siva boja će naći svoj smisao u celoj priči. Ono od čega treba da krenete su tema i stil u kom planirate svoje venčanje, jer od toga zavise i nijanse sivih i žutih boja, ali i njihovo kombinovanje sa drugim bojama. Takođe uvek je poželjno da jednoj od ove dve boje date prednost.

Svetlo sivi stolnjak sa žutim cvećem i salvetama delovaće poput predivnog cvetnog polja. Takođe u celu priču možete da uključite i pribor za jelo u boji zlata ili sivom tonu, kao i tanjire u zanimljivim žutim ili sivim nijansama. Mogućnosti su neverovatne, zavirite u našu galeriju i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group