Pozadine i oltari za venčanja u modernom prikazu stila s polovine prošlog veka

Retro venčanja u stilu 70-tih kao i ona u modernom prikazu stila s polovine prošlog veka, čini se da nikad neće izaći iz mode.

Uvek, na vrlo šarmantan način nađu način da se pojave po dolasku prolećne sezone, kada većina mladih parova planira svoj veliki dan. Pri organizaciji venčanja u ovakvom stilu, ono što će vam trebati je mali osvrt na boje i oblike koji su bili dominantni u tom periodu. Našu današnju temu posvećujemo konkretno pozadinama i oltarima u modernom izdanju stila s polovine prošlog veka.

IZGLED POZADINA I OLTARA

Najpopularnija varijanta za kojom u ovom smeru možete posegnuti je geometrija. Ovo se ne odnosi samo na pozadine od šperploče i drveta, već i na zidove ukrašene geometrijskim motivima. Različiti geometrijski paneli su takođe dobrodošli, a po želji možete da ih stilizujete monogramima, cvećem i zelenilom. Možete kreirati unikatne geometrijske oltare u obliku lišća, kako bi svom venčanju dali jedinstven pečat. Odvažne pozadine precizno isečenih ivica su one sa kojima ne možete pogrešiti, a koje daju nov odraz prikazu modernog stila s polovine prošlog veka.

NEIZOSTAVNI DETALJI

Ako želite svom venčanju da date dašak boho stila možete iskoristiti makrame u kombinaciji sa zelenilom i cvećem. Takođe kamin je detalj koji može da bude lepa kulisa za venčanje, a ako više volite osunčane vrste venčanja svadbeni oltar koji asocira na našu najsjajniju zvezdu je pravi potez za vas. Ukoliko težite ka jednostavnosti, tapete sa zanimljivim otiskom mogu biti vrlo privlačna pozadina za venčanje. Vrstu grafike prilagodite deceniji koju ste odabrali i vaše venčanje biće nezaboravno.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group