Porodica - Venčanje

Popularni oltari za venčanja u stilu 70 – tih

Venčanja u stilu 70 – tih predstavljaju jedan od najaktuelnijih trendova.

Ako vam deluju inspirativno, na pravom ste mestu jer vam danas donosimo mnoštvo ideja za kreiranje upečatljivog oltara za venčanje baš u ovom stilu. Svakako možete odabrati nekoliko različitih pravaca kada su venčanja u stilu 70 – tih u pitanju, među kojima su svakako boho pravac, dekor sa disko kuglama ili stil koji se vezuje za zlatno doba s polovine prošlog veka. U redovima koji slede otkrivamo vam čari olatara u svakom od ovih stilova.

OLTARI U BOHO STILU 70 – TIH

Pri kreiranju ovakvih oltara možete se poslužiti makramom, resama, zelenilom, suvim i svežim cvećem kao i pampas travom da biste stvorili jedinstven prikaz. Možete isprobati drvenu varijantu olatara u obliku trougla ili se zadržati na njegovom tradicionalnom obliku, sasvim je svejedno dokle god je ukrašen upletenim koncem. Ako volite smele tonove odaberite jarke narandžaste, žute, bordo i crvene tonove kako bi stvorili jedinstven prikaz.

MODERAN PRIKAZ STILA S POLOVINE PROŠLOG VEKA

Ako je potrebno izdvojiti jedan stil i proglasiti ga najpopularnijim onda je to definitivno moderan prikaz stila s polovine prošlog veka. Vaš oltar u ovom stilu možete kreirati od šperploče sa laserskim izrezima u vidu nekih apstraktnih oblika ili se zadržati na jednostavnosti. Boje koje pri tom možete koristiti su svakako boja rđe, narandžasta, oker, bordo, crvena, žuta i sve druge tople nijanse. Svakako i ovu vrstu oltara možete ukrasiti cvećem i zelenilom.

DISKO OLTARI

Ako želite da vaše venčanje bude zaista veselo, a da se kroz njega provlači stil 70 – tih, vaš najbolji izbor je disko varijanta. Oltar ukrašen malim ili velikim disko kuglama, izbor je na vama a ono što je sigurno je da će ovakav prizor sve vaše goste zaista zadiviti.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group