Porodica - Venčanje

Očaravajući mauve ton za savremeno venčanje

Mauve boja se nalazi među rastućim trendovima današnjice.

Ona predsvalja prelepu, prigušenu nijansu svetloljubičaste boje sa blagim dodirima sivog tona. Ni potpuno pastelna ali ni ona koju možemo svrstati u red svetlih nijansi, jednom rečju – jedinstvena. Savršena za sve buduće mlade koje vole ženstvene boje ali su crveni, roze i narandžasti tonovi ipak previše za njih na događaju kakvo je venčanje.

Mauve je boja koju možete upariti sa drugim neutralnim i prigušenim tonovima poput sive, smeđe i bele kako bi joj omogućili da dođe do izražaja na vašem venčanju. Ova romantična boja izgledaće fantastično na svakom koraku pri opisivanju vašeg venčanja od postavke stolova, preko vaše venčanice i mladoženjinog odela do haljina za deveruše.

MAUVE SVADBENI AUTFIT

Mauve svadbena odeća je netipična i kao takva biće zaista primećena. Ova retko privlačna boja, koja nije ni previše ljubičasta ali ni siva, može učiniti da vaša venčanica deluje zaista zanosno. Bilo da ste odabrali onu sa volanima, tilom, plisiranu, ukrašenu perlama ili u stilu sirene, mauve ton će joj dati nesvakidašnju eleganciju. S druge strane odelo za mladoženju u mauve tonu izgledaće i više nego privlačno u kombinaciji sa belom košuljom i crnom kravatom. Vaše deveruše bi takođe mogle svoju pojavu oplemeniti haljinom midi ili maksi dužine u mauve koloru.

MAUVE SVADBENI DEKOR

Ako volite nežne cvetne dekoracije mauve je vaša boja. Možete odabrati prirodno cveće u ovoj boji za izradu jedinstvenih buketa koji će krasiti sredinu stolova za vaše goste kao i mladenački sto. Takođe tu su i stolnjaci, salvete kao i escajg i posuđe u mauve tonu. Elegantni detalji u zlatnoj i bakarnoj boji odlično će se slagati sa mauve nijansom. Ako ste pak odabrali belu venčanicu bidermajer u mauve boji će zaista učiniti da izgledate fantastično.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group