Očaravajući dramatičan ili suptilan jesenji make up za venčanje

Ukoliko ste ove jeseni odlučili da uplovite u bračne vode, onda su pripreme za venčanje u punom jeku.

Toliko je toga na šta treba obratiti pažnju, kako bi ceremonija venčanja bila doživljaj za pamćenje. Izbor venčanice, frizure, cipela i nakita samo su neki od detalja kojima buduća nevesta treba da se posveti. Ali šta je sa šminkom? Ako još uvek niste odabrali svoj jesenji make up, tu smo da vam ponudimo malo inspiracije.

Jesen kao najbogatije godišnje doba kada su boje u pitanju, daje vam priliku da zaista budete kreativni i istaknete svoju lepotu u krupnom planu. Ona vam daje odrešene ruke po pitanju boja koje se prelamaju na jesenjem lišću. Jesenji make up bi grubo mogli da podelimo u dve velike katergorije: prvu koja je smela i dramatična, i drugu koja je meka i suptilna. U zavisnosti od toga šta se vama lično više dopada i kakav stil preferirate lako je pronaći se u jednoj od ove dve kategorije.

ODVAŽNA I DRAMATIČNA ŠMINKA ZA VENČANJE

Ovo je kategorija koju najveći broj jesenjih nevesta bira. Pre svega zahvaljujući smelom i dramatičnom make up-u, imate priliku da svojom pojavom stavite svima do znanja da ste vi zvezda večeri. U isto vreme odajete počast intenzivnim jesenjim tonovima, koji čine da vaša senzualnost dođe sa lakoćom do izražaja. Koje boje koristiti? Kompletnu paletu smelih crvenih, bordo, braon, ljubičastih, ružičastih i smeđih tonova. Akcenat je u većini slučajeva usmeren ka usnama, s tim da vrlo atraktivno možete da izgledate sa dramatičnom šminkom i na očima.

MEKA I SUPTILNA JESENJA ŠMINKA

Ako se prijatnije osećate dok na svom licu imate neke mekše tonove, neutralna paleta šminke vam stoji na raspolaganju. Uz jesenje tonove poput zlatne, bronzane, srebrne, kao i sa svim krem i bež varijantama, možete izgledati vrlo ženstveno. Ako volite prirodan izgled sa laganim dodirom senzualnosti, meka i suptilna jesenja šminka su vaš savršen potez. Potražite svoju inspiraciju u našoj galeriji.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group