Porodica - Venčanje

Očaravajući detalji za venčanje marsala boje

Razmišljajući u pravcu osveženja jesenjih dana koji nam dolaze, naišli smo na boju koja deluje tako izazovno i smelo.

Ime joj je marsala, a da bismo vam je bolje dočarali, imenovaćemo je i kao zagasito bordo varijantu. Kao stvorena je za iskazivanje nežnih osećanja i samim tim nezaboravna jesenja venčanja. Marsala je naša današnja tema, a detalji koje vam predstavljamo predlog su za venčanje sa stilom, upečatljivo i odvažno.

VENČANICA, HALJINE ZA DEVERUŠE I ODELO ZA MLADOŽENJU

U centru zbivanja na svakom venčanju je svakako mlada. Nakon nje tu je svakako pogled na lepe devojke, deveruše koje je prate u stopu, a svakako da je tu i mladoženja, srećnik koji dobija priliku da ukrade mladin poljubac. Upravo venčanica boje marsala, haljine deveruša i odelo za mladoženju, najupečatljiviji su detalji na jednom venčanju. Mogućnosti i kombinacije su neverovatne u zavisnosi od prisutnosti i intenziteta ove nesvakidašnje boje.

POZIVNICE, CVETNE DEKORACIJE, BIDERMAJER, TORTA

Sitni i nešto krupniji detalji koji su svakako primetni na jednom venčanju su pozivnice, cvetne dekoracije stolova za mladence i goste, kao i bidermajer koji mlada drži u rukama. Takođe tu je i neizostavna mladenačka torta koje stvara magiju u prostoru. Svaki od ovih detalja opisan marsala bojom izgleda zadivljujuće i jesen ispunjava romantikom i lepotom.

Marsala detalji za venčanje opčinjavajuće izgledaju ove jeseni.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group