Porodica - Venčanje

Očaravajuće svadbene torte u zelenom koloru

Kada razmišljate o svadbenoj torti verovatno vam je prva u mislima tradicionalna bela torta.

Međutim savremena venčanja sve su češće zaslađena tortama neuobičajenih boja, koje daju upečatljiv odraz samom događaju. Jedna od tih boja je svakako zelena. Ovu boju je prosto nemoguće ne voleti jer nam dolazi u toliko mnogo divnih nijansi. Ona predstavlja nov početak, rađanje, sklad i harmoniju, što je čini idealnom za dekor vašeg venčanja.

Zelena svadbena torta je nešto zaista neobično i smelo što će ostaviti snažan utisak na sve vaše goste. Možete se opredeliti za neutralni zeleni ton koji će biti uparen sa prljavim belim ili krem nijansama, ili potražiti neku smaragdnu varijantu koja deluje poput dragulja. Tamni zeleni tonovi donose posebnu dozu prefinjenosti celokupnom događaju i mogu odgovarati različitim stilovima venčanja. Zlatni tonovi su oni koji pronalaze svoj smisao u priči sa zelenim tortama, a njihovu jedinstvenost svakako možete da naglasite i drugim, vama omiljenim bojama.

Kako bi vas nadahnuli i usmerili vašu pažnju ka jedinstvenim zelenim svadbenim tortama ispunili smo našu galeriju najzanimljivijim varijantama, među kojima ćete sigurno pronaći onu koja će uveličati vaš poseban dan. Zelena torta može po vašoj želji da bude ukrašena jednostavnim grančicama i zelenilom, sezonskim voće i cvećem ili nekim drugim detaljima nastalim od šećera.

Posebno popularne su tzv "gole torte", kao i one sa obiljem teksture na sebi, ali i torte sa mermernim efektom, akvarel, ombre i sa rafiniranim detaljima u art deco stilu.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group