Očaravajuće svadbene torte inspirisane začaranom šumom

Svadbena torta je važan detalj na svakom venčanju.

Ona ističe ujedno vaš ukus, kao i stil i temu odabranu za venčanje. Takođe ona može vaše venčanje učiniti ozbiljnijim događajem ako je vrlo elegantna ili ukazati na vaš poseban smisao za humor. Sve više mladih parova se danas opredeljuje za neobične i smešne torte, na čijem vrhu su neizostavne figurice mlade i mladoženje u vrlo slikovitom izdanju. Našu današnju temu posvećujemo hirovitim i kreativnim svadbenim tortama koje su svoju inspiraciju pronašle u ne tako običnom šumskom okruženju.

Ako ste kao temu za vaš poseban dan odabrali “začaranu šumu” ovakva jedna torta će svakako upotpuniti događaj. Šta zapravo znači “začarana šuma”? To bi najjednostavnije objašnjeno bilo nešto na prelazu iz stvarnosti u svet mašte, nešto na rubu šume sa iskorakom ka magičnom vilenjačkom staništu; šuma sa bajnovitim preokretom. Upravo to je razlog zbog kog ove vrste svadbenih torti izgledaju tako kreativno i zadivljujuće.

Svadbena torta inspirisana začaranom šumom može biti prikazana na različite načine. Može biti savršeno bela sa zelenim detaljima koji asociraju na lišće, teksturna prekrivena šećerom koji emitira koru drveta, kao i opisana kremom koji u slojevima podseća na smolu sa drveta. Sve se zapravo svodi na šemu boju koja je inspirativna za vas pri čemu su smeđa i zelena neizostavne.

U celoj priči detalji su oni koji prave razliku. Unesite u nju šišarke, šećerne pečurke, figure jelena, ptica kao i ptičija gnezda. Obilje listova i cveća je takođe dobrodošlo, kao i sitnih grančica. Poslužite se mahovinom i dodatkom u obliku slatke paprati kako bi celokupan utisak učinili autentičnim. U našoj galeriji vas očekuje magična kolekcija torti inspirisanih začaranom šumom, u kojoj ćete sigurno pronaći svoje nadahnuće.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group