Porodica - Venčanje

Očaravajuće ideje za zimsko venčanje u sivom tonu

Zima predstavlja savršeno vreme za venčanje kao iz bajke.

Iako leto ima svojih finesa, čarolija belih pahulja koje elegantno padaju sa neba i miris svežine u vazduhu kao stvoreni su za izgovaranje sudbonosnog "DA". Izbor boja, međutim za zimsko venčanje, pomalo zna da bude zahtevan. Ako ne želite da sve bude apsolutno belo, niti da previše nalikuje na božićnu proslavu u pregrštu boja, možda rešenje možete da pronađete u sofisticiranoj sivoj nijansi. Postoji nešto neodoljivo privlačno u smeloj šemi sivih tonova, koji su kao stvoreni za venčanje iz vaših snova pod velom zime.

Ovom prilikom donosimo pred vas pregršt ideja za dekoraciju vašeg venčanja u sivom koloru. Očaravajuće sive nijanse prepliću se i mešaju sa snažnom belinom i drugim bojama, stvarajući idiličan prizor.

ODELA I VENČANICE ZA ZIMSKO VENČANJE U SIVOJ BOJI

Pored tradicionalne bele koja ne silazi sa trona, aktuelni trend u poslednje vreme koji sve više dobija pozitivne kritike je onaj u vidu sive venčanice. Postoji zaista mnogo venčanica koje su vam dostupne u sivkastim nijansama, a čija gracioznost je izvanredna. Pored mlade u sivoj venčanici, i njen voljeni može da izgleda odlično u sivom odelu, kao i neizostavan par na svadbi – kum i kuma. Takođe kako bi upotpunili sliku sivim tonom, možete odabrati srebrne cipele, sivi manikir i make up, kao i druge dodatke koji će vašu pojavu učiniti prelepom.

SIVI ZIMSKI SVADBENI DEKOR

Zimski dekor za venčanje u sivom koloru može biti prezentovan na različite načine – u rustičnom stilu, modernom, minimalističkom, vintage i drugim. Svilene sive tkanine – salvete, zavese, stolnjaci, sive sveće, cvetne dekoracije i pozivnice za goste učiniće vaše venčanje nezaboravnim.

SIVE SVADBENE TORTE

Budući da je svadbena torta neizostavni detalj svakog venčanja, ukoliko odaberete onu u sivom koloru dodaćete vašem venčanju preko potrebnu dozu stila i eleganicje. Prefinjena siva torta, zasladiće vaš poseban dan, svojim nesvakidašnjim prisustvom.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group