Očaravajuće ideje za dekor venčanja cvetovima božura

Planiranje venčanja može da bude stresno, ali i ne mora ako se prepustite i dozvolite prelepim bojama da vas vode.

Konkretno mislimo na izbor detalja za dekor prostora za venčanje. Ovom prilikom odlučili smo da vam predstavimo cvet božura, koji deluje tako opčinjavajuće da će svojim prisustvom vaše venčanje zaista pretvoriti u bajku. Ovaj cvet osim svoje lepote, karakterističan je i po raskošnoj aromi, kojom će ispuniti kompletan prostor za vaše venčanje. Ako vas zanima kako ovaj cvet možete da iskoristite za dekor vašeg venčanja, ideje koje smo pripremili za vas će vas sigurno inspirisati.

DEKORACIJA STOLOVA ZA MLADENCE I GOSTE

Božuri su jednostavno savršeni za stvaranje jedinstvenih dekoracija na sredini stolova za goste na venčanju kao i na mladenačkom stolu. Nezavisno od njihovih boja i količine u kojoj ćete ih koristiti, božuri stvaraju upečatljive prikaze koji skreću pažnju. Na raspolaganju vam je mnogo boja ovog predivnog cveća, od raskošnih ružičastih, preko bordo pa sve do belih, koje uz zelenilo možete da pretvorite u elegantnu dekoraciju za sredinu stola. Takođe božuri nisu "sebični" u pogledu prihvatanja drugog cveća, jer vam daju mogućnost da kraj njih istaknete i neke lepe ruže, kale ili poljsko cveće. Osim toga bilo da je reč o letnjem ili jesenjem venčanju uz ovo fantastično cveće možete koristiti i širi spektar voća i povrća a stvaranje jedinstvenih dekoracija.

SVADBENI LUK OD BOŽURA

Raskošni cvetni lukovi postali su neizostavan detalj svakog venčanja. Ako odaberete božure za izradu vašeg luka odnosno "rajske kapije" kako popularno zovu ove lukove, stvorićete vrlo slikovitu pozadinu za čin vašeg venčanja. Pri kreiranju luka možete iskoristiti kraj božura zelenilo različitih vrsta, kao i suvo cveće koje će celom utisku dati otmenu notu. A najlepše od svega je što ovaj jedinstven cvet, može da pronađe svoj smisao u svim stilovima venčanja.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group