Porodica - Venčanje

Očaravajuće DIP DYE venčanice za venčanje iz vaših snova

Venčanje je tema koja ne prestaje da bude inspiracija dizajnerima širom sveta.

Sa željom da vam taj poseban dan učine nezaboravnim, oni vas obasipaju najrazličitijim modelima venčanica, među kojima je zaista velik izazov odabrati najlepšu. Ako još uvek niste pronašli svoju savršenu venčanicu, a datum venčanja se bliži ubrzanim korakom, možda vam ove koje smo izdvojili za našu današnju temu budu nadahnuće. Reč je o famoznim DIP DYE venčanicama.

 

Ako je sasvim bela venčanica previše jednostavna za vas, a opet ne želite ni venčanicu u isključivo jednoj boji, možda će baš prelivajući ombre efekat biti rešenje koje ste tražili. Kombinacije boja su neverovatne, što vam daje mogućnost da pronađete onu koja se najviše uklapa sa vašim karakterom. Bilo da volite sveže zelene tonove i planirate botaničko venčanje, ili ste u potrazi za elegantnim prikazom pri čemu će vam odgovarati prelivanje belog u crni ton, uz DIP DYE venčanice lako je zamisliti neverovatno.

Takođe sve popularnija boho venčanja, kao stvorena su za venčanice sa bordo praskanjem boje na rubu. A za vaše venčanje na plaži mogli biste odbarati plavu boju koja na povetarcu deluje poput morskih talasa, dok je deo vaše venčanice. Ovakve venčanice daju pojavi buduće mlade neverovatnu izražajnost i učiniti svaki njen korak primetnim.

Uz belu venčanicu možete odabrati bilo koju drugu boju za rub svoje haljine. Topliji tonovi poput crvene, roze, pink ili narandžaste naglasiće vaš snažan karakter dok će hladni kao što je plava, zelena ili crna boja istaći vaš rafiniran ukus. Zavirite u našu galeriju i potražite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group