Porodica - Venčanje

Neodoljive venčanice u žutoj i boji senfa

Nakon teške godine koje je konačno iza nas, brojni parovi maštaju o tome da će ove godine moći da prirede zabavu povodom svog venčanja.

Željni zabava i druženja oni ove događaje zamišljaju u cvetnim tonovima, jarkim šemama boja, sa velikim tortama i muzikom koja se čuje nadaleko. Takođe najupečatljivija u celoj priči je boja venčanica koja prevazilazi klasičnu belu varijantu. Neobična i vedra žuta boja, u paru sa bojom senfa čini se kao najtraženija među njima. Žuta kao boja radosti i harmonije, boja sunčeve svetlosti i života, savršena je zapravo za započinjanje novog poglavlja u životu dvoje mladih.

STILOVI

Venčanica u žutoj boji će se savršeno uklopiti u priču o venčanju u boho stilu. Nežna i umiljata biće kao kruna jednom slobodoumnom venčanju. Takođe ona je idealna za venčanje u rustičnom, tropskom i pustinjskom stilu. Koji god stil da odaberete čini se da ova boja u određenoj nijansi pronalazi svoj smisao. Bilo da ste planirali venčanje na proleće ili u toku leta, u žutoj venčanici ćete izgledati poput Diznijeve princeze. Ako se opredelite za jesenje ili pak zimsko venčanje, boja senfa će se savršeno stopiti sa ovakvim okruženjem.

DIZAJN I KROJ

Uz zavisnosti od efekta koji želite da postignete odnosno od toga da li težite više ka romantičnom, elegantnom ili opuštenom stilu, možete odabrati venčanicu A-kroja, balsku haljinu, stil sirene, dugu usku haljinu sa golim leđima ili dubokim dekolteom, kao i varijantu koja uključuje korset. Posebna prednost ove boje je zapravo u tome što vam uz nju dodatni dekorativni detalji i nisu naročito potrebni, sem ako ih zaista volite pri čemu se misli na čipku i til. Niz perli oko vrata, i senzualne minđuše je sve što vam je potrebno kako bi izgledali božanstveno.

Otkrijte svet žutih i venčanica u boji senfa u našoj galeriji fotografija.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group