Neobični detalji na reveru mladoženje za vaš poseban dan

Osim što je u jeku priprema za venčanje sva pažnja usmerena ka budućoj nevesti, ne treba zanemariti ni savršen izgled mladoženje.

Odelo po meri, kravata, košulja i svakako udobne cipele, ono je što čini suštinu autfita budućeg mladoženje. Međutim ne treba zaboraviti suptilan detalj koji zapravo vašeg voljenog izdvaja od svih muškaraca na venčanju. U pitanju je svakako ukras za njegov rever.

Ako želite da vaše venčanje bude zaista jedinstveno i ako vam se ideja o klasičnim cvetićima koji se tradicionalno kače za rever nešto baš i ne dopada, možda će neka alternativna rešenja da vam posluže u ove svrhe. Netradicionalni ukrasi za revere su zapravo sve traženiji i njihov raspon se kreće od vrlo elegantnih preko smelih do zaista simpatičnih i vedrih.

Detalji na reveru su zapravo sjajan način da dodate mali lični pečat celokupnom utisku. Kako bi zagolicali vašu maštu, donosimo vam danas u našoj galeriji pregršt inspirativnih ideja koje vam mogu poslužiti za kreiranje tog simpatičnog ukrasa na reveru vašeg mladoženje. Zahvaljujući ovim detaljima možete da skrenete pažnju na stil vašeg venčanja bilo da je u pitanju rustični, boho, moderan ili neki drugi.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group