Porodica - Venčanje

Najlepši aksesoari za venčanje

Ništa manji izazov od izbora venčanice je i frizura koju mlada bira za svoj poseban dan.

Budući da sve treba da bude usklađeno frizura, šminka, venčanica, nakit i obuća, razumljiva je količina stresa kroz koji prolazi gotovo svaka mlada. Samim tim, kada se pomenu mali sitni aksesoari za kosu, čiji je cilj da ulepšaju pojavu buduće mlade, situacija postaje još komplikovanija.

Bez obzira da li za svoje venčanje birate klasičan veo, puštenu kosu, visoko podignutu punđu ili nešto samo vama svojstveno, mali sitni detalji u kosi mogu biti glazura cele vaše pojave. Osim toga, ako volite da budete u trendu, a vaše venčanje je zakazano za nekoliko nedelja, odaćemo vam jednu tajnu: aksesoari za kosu su trenutni hit!

Sve više poznatih ličnosti, infuenserki i fashionista ističe svoju pojavu na venčanju upravo ovim detaljima. Ako ste upoznali svog princa i rešili da stanete na ludi kamen, ako ste pritom odabrali autfit i za sebe i za njega, ostaje još samo da poput najnežnijeg dodira odaberete mali dodatak vašoj lepoti u vidu aksesoara za kosu.

Sa željom da vas inspirišemo i omogućimo vam da izgledate zadivljujuće na vašem venčanju, skupili smo u našoj galeriji predloge za ukrašavanje vaše svadbene frizure. Od šnalica, preko ukrasnih kopči i češljića, pa sve do traka i rajfova za kosu, u zavisnosti od tog da li volite sitnije ili glamuroznije detalje, sigurni smo u to da će ovi koje vam danas predstavljamo zagolicati vašu maštu.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group