Najbolje venčanice u couture kolekcijama jesen/zima 2021/2022

Završena je Nedelja visoke mode u Parizu. Ovog puta smo jedan deo modnih kolekcija jesen-zima 2021/2022 mogli gledati uživo, a drugi u formatu kratkih video prezentacija i luksuznih lookbookova. Uprkos hibridnom formatu, genijalni kroj, pažnja prema detaljima i zanatskim radovima modnih kuća bile su vidljive golim okom. Tradicionalno, dizajneri nisu nudili samo večernje haljine, već su demonstrirali i lepe venčanice - od obimnih haljina Giambattista Valli do svemirskih haljina Iris Van Herpen.

Pokazalo se da je Nedelja visoke mode ovog puta bila ispunjena ne samo raznim siluetama venčanica, već je bila i izdašna sa neobičnom šemom boja. Tako je u modnim kolekcijama Schiaparelli i Viktor&Rolf vladao uticaj pop-arta, dok je u kolekciji Christian Dior Couture Maria Grazia Chiuri izrazila svoju viziju romantike u sitnim detaljima: u svilenim naborima, lepom vezu, tkanim mašnama i izrezima. Glavna haljina Christian Dior Couture koja je upotpunila reviju brenda bila je zelena.

Ostale kolekcije inspirisane su nadom i oživljavanjem. Pod uticajem impresionista, kolekcija Chanel Couture bila je ispunjena obiljem cvetnih motiva i romantičnim vezom sličnim potezima slika velikih umetnika. Zuhair Murad romantično raspoloženje preneo je blistavim vezom na princeza haljinama u sivo-plavim, prigušenim zlatnim i zelenim tonovima. To je bila prva revija dizajnera otkako je uništen njegov istorijski atelje u Bejrutu.

U galeriji fotografija smo izdvojili najbolje venčanice u modnim kolekcijama jesen-zima 2021/2022.

Uživajte!

« 24 25 26 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group