Moderne svadbene dekoracije za VAU efekat

Pri organizaciji venčanja važan je svaki detalj.

Čak i najlepša venčanica ne može bez skladnog para cipela, kao ni lepa frizura bez prigodne šminke. U tom pogledu ni predivan prostor za venčanje ne može proći bez odgovarajuće dekoracije. Ukoliko planirate ovog leta venčanje u modernom stilu, ideje koje vam danas donosimo mogu vam poslužiti pri dekorisanju prostora za venčanje. Impresivne svadbene instalacije koje imate priliku da vidite u našoj galeriji mogu da učine vaše venčanje jedinstvenim iskustvom.

POZADINE ZA VENČANJA

Ako volite cveće i zelenilo, pozadina za venčanje u obliku luksuzne bujne instalacije je kao stvorena za vas. Zamislite samo koliko će fotografije sa vašeg venčanja izgledati bogatije sa vama u krupnom planu i pozadinom koja služi kao najlepše platno. Povedite se cvećem koje lično volite i odaberite oblik, temu i stil u skladu sa svojim ukusom.

VISEĆE INSTALACIJE

Veoma popularna ideja za dekor prostora za venčanja je ona koja uključuje viseće instalacije. Ona čini da dekor lebdi u vazduhu i da prostor ispunjava nenadmašnim šarmom. Ova ideja je iznad svega i vrlo praktična jer unosi dekor u samu priču, pri čemu štedi prostor za njega na stolovima. Pri pravljenju visećih instalacija moguće je koristiti sve vrste cveća i zelenila, kao i opšte popularnu pampas travu. Sitne lampice su takođe vrlo privlačna opcija u pogledu viseće instalacije.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group