Porodica - Venčanje

Moderne neusklađene haljine za deveruše na vašem venčanju

Deveruše su postale opšti trend na modernim venčanjima.

Ukoliko imate više prijateljica koje su vam podjednako drage i od kojih vam je teško da samo jednoj dodelite ulogu kume a ostale – odbacite, titula deveruše je ona koju im možete pokloniti i načiniti ih delom vašeg posebnog dana. Ako vam se dopada ideja da pored sebe imate svoje najbolje prijateljice i da s njima delite ovaj važan dan, ono o čemu treba da razmišljate je njihov autfit.

Haljine za deveruše su se tradicionalno birale u istom koloru, identičnog kroja. Međutim ovakva slika koliko god zanimljiva (u početku) bila, pomalo je već postala nešto čega smo se zasitili. Rastući trend u poslednjih nekoliko godina su neusklađene haljine za deveruše. Štaviše među svim drugim trendovima, koji se tiču savremenih venčanja, ovaj se ističe kao najzapaženiji i najprivlačniji.

Zašto? Pre svega jer eliminiše mogućnost da vaše najbolje prijateljice budu nezadovoljne haljinama koje nose. Jedna ista haljina retko da može da izgleda lepo na svakoj od njih. Ako su haljine drugačije veća je mogućnost da će svaka od njih pronaći upravo onu po boji, dezen, kroju i stilu koja joj najviše priliči i koja ističe njenu lepotu. Osim toga vaše deveruše imaju više slobode u pogledu biranja haljina koje će možda nakon vašeg venčanja poželeti ponovo da nose, što obično sa klasičnim haljinama za deveruše nije slučaj.

Ako ste dakle rešili da vaše venčanje bude ispunjeno slobodom u pogledu haljina koje nose vaše najbolje prijateljice, tajna je u tome da se njihove haljine ne podudaraju ali da deluju kao deo iste priče kada stoje uz vas. Pojedini detalji bi ipak trebalo da im budu zajednički i da ih je na taj način moguće izdvojiti iz mase, iako nisu u istim haljinama. To može biti čipka, til, vrsta izreza, dužina haljine, materijal od kog je napravljena ili spektar iste boje.

Izbor je na vama, a svoju inspiraciju možete pronaći u našoj galeriji.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group