Porodica - Venčanje

Mini veo za buduću mladu prefinjenog ukusa

Detalj kao što je veo, koji mlade u velikom broju slučajeva nose prilikom venčanja prošao je proz brojne modifikacije od svoje prve pojave.

Tokom svoje istorije on se produžavao, skraćivao, nestajao samo da bi se ponovo pojavio još interesantniji i ukrašeniji na lepši način. Buduće mlade biraju izgled svog vela u skladu sa stilom, temom i mestom održavanja venčanja. I mada još uvek većina devojaka koje se drže tradicionalnih načina oblačenja i ulepšavanja povodom venčanja bira veo koji im pada preko očiju do sredine grudi, ima i onih koje su se apsolutno zaljubile u pojam mini vela.

Ovakav veo karaktrističan je za mlade prefinjenijeg ukusa, kao i one koje preferiraju vintage teme za venčanje. Kako bi vas inspirisali da za svoje venčanje odaberete možda baš mini veo, sakupili smo u našoj galeriji pregršt predivnih primera koji prikazuju lepotu i jedinstvanost koja se skriva iza mini vela.

Suština ovakvih detalja za kosu buduće mlade je u njihovoj jednostavnosti. Bilo da je u pitanju mrežica, til ili čipka fokus je na postizanju savršenog utiska uz vrlo malo materijala i detalja. Biseri su glavni detalji ove priče koji dodaju interes svakom velu. On na vašoj kosi može biti postavljen zahvaljujući mašni, traki za kosu, rajfu ili direktno zakačen šnalama ili češćićima. Prozirnije varijante su one koje su sebi nose lakonski osećaj, dok neprozirnije apeluju na mistiku samog događaja, i vaše pojave konkretno.

Sitni kristali i perlice takođe mogu biti iskorišćeni za kreiranje vrlo elegantnog vela, a vaš pogled ispod njega biće zadivljujući. U zavisnosti od toga šta vam se više dopada i kakve je zapravo boje vaše venčanica mini veo može biti u klasičnoj beloj ili čak u dramatičnoj crnoj boji.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group