Ležerne ali vrlo šik kombinacije za venčanje koje ćete obožavati

Svako venčanje je priča za sebe, bajka zapravo sa svojom sopstvenom princezom i princem.

Od malih nogu neke devojke maštaju o venčanjima u glam venčanicama, o velikoj ceremoniji i o mnoštvu gostiju. Međutim ima i onih koji preferiraju opušteniji vid venčanja. Ako ste rešili da stanete ovog proleća na "ludi kamen", ali vam se ne dopada cela ideja o venčanju koja se vrti oko glamura i venčanice od 20 metera, naša današnja tema bi vas mogla zanimati. Donosimo vam predloge za ležeran ali šik stajling povodom venčanja.

Ukoliko ste imali u planu gradsko venčanje, ili jednostavno neobavezno sa minimumom gostiju, ono što bi vam sigurno odgovaralo u toj priči je opuštena ali ne previše jednostavna odeća, elegantna sa dozom suptilnosti u sebi. Ako ste pomislili da je takvo nešto nemoguće za pronaći, naša galerija je tu da vas razuveri.

LEŽERNE HALJINE I SUKNJE

Ako želite da na svom venčanju ipak nosite haljinu ali ne volite čipku, na raspolaganju vam je više jednostavnih krojeva koje na različite načine mogu istaći vašu pojavu. Od stila sirene, A-kroja, širokih i naboravnih varijanti pa sve do klasilnih ravnih linija. Po svom ukusu možete odabrati neku sa dubljim izrezom spreda ili otpozadi. Venčanice sa dugim rukavima deluju posebno elegantno, a ako je u pitanju sam početak leta možda ćete se najkomotnije osećati u onoj na bretele.

Ako želite još veću ležernost na vašem venčanju suknje i bluze su vaš siguran potez. Različite dužine suknji od mini, preko midi do maksi, daju vam mogućnost da pronađete onu koja laska vašoj pojavi. U kombinaciji sa laganim bluzama, možete stvoriti vrlo privlačan autfit.

KOMBINEZONI I PANTALONE

Ako ste međutim neko ko se najprijatnije oseća u pantalonama ili kombinezonima, prijaće vam saznanje da i njih možete da prikažete na svom venčanju. Kombinezoni predstavljaju vrlo popularnu varijantu za stvaranje elegantnog ležernog sila. S druge strane lepe pantalone i lagana košulja su opcija za sve dame koje vole šik i vrlo prijatne odevne kombinacije.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group