Porodica - Venčanje

Jesenje ideje za proslavu devojačke večeri

Jesen nam lagano otkriva svoje lice sa pregršt predivnih boja.

Udaljavamo se svakim novim danom sve više od leta, ali još uvek ima sasvim dovoljno vremena za divne trenutke u krugu dragih prijatelja, i to na otvorenom.

Ako ste ove jeseni odlučili da izgovorite sudbonosno "DA", priređivanje devojačke večeri kraj kamina na otvoreno i uz topli čaj ili vino, može da bude iskustvo koje ćete zauvek pamtiti.

JESENJI DEKOR

Jesen vam nudi pregršt predivnog voća i povrća, kao i lišća i cveća predivnih mirisa i boja, koji mogu postati vid dekoracije tokom devojačke večeri. Topli napici, kolači od bundeve i brojne druge poslastice neizostavni su deo ove priče. Najrazličitije teme se mogu provlačiti kroz vašu jesenju devojačku večer. Ako volite rustični efekat detalji sa čipkom i voćem na sredini stola preko kog se prelivaju sve nijanse bordo, narandžastih, žutih i čokoladno braon tonova, su jednostavno savršen izbor.

Takođe ako niste poseban ljubitelj tradicionalnih jesenjih nijansi uvek se možete poslužiti paletom neutralnih tonova. Bele ruže, tikve i svetle pastelne boje tkanina deluju vrlo stilski i privlačno. Nezavisno od šeme boja koju odaberete, svaku kombinaciju možete dodatno dekorisati sivkastim i zlatnim tonovima i dati joj specifičan izgled. Šišarke, žirevi, kestenje i drugi plodovi jeseni mogu da stvore vrlo privlačan dekor inspirisan ovim prelaznim periodom. Takođe ako volite bujno zelenilo i cveće jarkih boja, prošarano svežim voćem, ono će kompletan utisak učiniti nezaboravnim.

PIĆE I HRANA NA JESENJOJ DEVOJAČKOJ VEČERI

Kada su hrana i piće u pitanju jesen je najzahvalnije godišnje doba. Izobilje svežih namirnica daje vam beskonačne mogućnosti kada je priprema hrane i pića za vas i vaše najbolje prijateljice u pitanju. Bilo da volite slatke ili slane ukuse, sveže voće i povrće, različite specijalitete sa umacima ili neke gril varijante, jesen vas u tom pogledu neće izneveriti. Domaće pite sa jabukama, orasima, kao i prva jesenja vina, najbolji su način proslave – poslednjeg devojačkog dana u životu nove mlade.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group