Inspirativne venčanice za letnje venčanje u svim bojama duge

Tradicionalne bele venčanice nisu nešto u čemu sebe zamišlja većina savremenih devojaka.

I pored sve elegancije i stila, takve venčanice jednostavno nisu odraz njhovog karaktera. I to je sasvim uredu, jer vaše venčanje treba da bude vaš poseban dan, podređen vašim željama. Ako ste se prepoznali u ovoj priči i ako ste buduća nevesta koja traži neku venčanicu u smelom koloru, na pravom ste mestu. Sakupili smo za vas na jednom mestu vrlo dopadljive venčanice u svim bojama duge, koje će vam sigurno poslužiti kao inspiracija.

ŠARENE CVETNE VENČANICE

Cvetni dezeni su trend koji ne bledi, ni ove letnje sezone. Bilo da su u pitanju obojene cvetne haljine ili vezene varijante, ovakve venčanice deluju vrlo živopisno i privlačno. Dostupne su u brojnim kombinacijama – od razigranih slojevitih, do onih sa uskim “sirena” krojem i dubokim dekolteom. Po vašem izboru možete se držati samo jedne šeme boja ili pomešati sve koje vas inspirišu. U kombinaciji sa ovakvom venčanicom trebaće vam neke neutralne cipele ili sandale za vaš savršen izgled. A detalj koji će vam uz venčanice u bojama duge pristajati idealno je neki izražajan ruž za usne.

VENČANICE U MNOŠTVU BOJA

Kada je reč o šarenim venčanicama, one mogu biti u gotovo svakoj boji i kombinaciji koja se vama lično dopada. Od tirkiznih, preko zelenih, do narandžastih i lila – mogućnosti su neograničene. Po vašem izboru sam materijal venčanice može biti u boji ili da uz pomoć veza dodate šareni dodir vašoj pojavi. Takođe šarenilo se može protezati po celoj haljini, ili biti fokusirano samo na gornji ili donji deo ispod struka. Duboki dekolte, otvorena leđa, til i prorezi sa strane predstavljaju male tajne za savršen izgled. Kada je aksesoar u pitanju prednost možete dati detaljima koji nose na sebi boje koje se slažu sa onima na vašoj venčanici.

Zavirite u našu galeriju i zamislite sebe u nekoj od ovih fascinantnih venčanica.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group