Ideje za venčanje u rustičnom stilu

Imati venčanje u rustičnom stilu je jedinstvena prilika da ovaj dan bude poseban i originalan, a da zadrži tradiciju i kulturno nasleđe.

Rustična venčanja su trenutno prilično trendi. Ključ za stvaranje posebne rustične atmosfere je da koristite predmete od prirodnih materijala. Drvo, lišće, grane drveća, voće, cveće… Sve to će se pobrinuti da dan ide onako kako ste zamislili, kad ste planirali da budete domaćin rustičnog venčanja.

Drvo je prirodni element i može biti osnovni materijal koji ćete koristiti prilikom uređenja prostora za vaše venčanje. Bez obzira da li je venčanje u nekom restoranu ili na otvorenom, drvo možete iskoristiti za centralni aranžman na stolu. Još jedan detalj koji možete iskoristiti za centralni deo stola jesu rogovi jelena (pravi ili lažni), blago ukrašeni nekim malim cvetovima ili biljkama.

Osvetljenje je jako bitno, jer ono doprinosi romantičnoj atmosferi koja je neophodna na ovaj veliki dan. Predlažemo da koristite staromodne fenjere, lampe ili nekoliko sveća. Ukoliko imate kamin potrudite se da ga dekorišete zelenim lišćem i cvećem, ili komadom lepe tkanine i vaš aranžman je spreman da impresionira goste. Grane drveta i sveće možete iskoristiti za stvaranje različitih dekoracija. Sve što je potrebno je gomila običnih sveća i grančice. To naravno, zavisi od vas kako želite da kombinujete ove stvari na najefikasniji način.

Kavezi za ptice, bez ptica, su odličan rustičan dekor za vaše venčanje. Možete ih iskoristiti za centralni deo stola. Kaveze za ptice možete popuniti mahovinom, grančicama, malim pticama, ili cvećem!

Postoji mnogo načina da stvorite venčanje u rustičnom stilu. Nabavite dekorativne predmete od prirodnih materijala i pogledajte našu galeriju fotografija koja će vas inspirisati.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group