Porodica - Venčanje

Ideje za organizaciju i dekor venčanja u boji rđe

Kada je reč o modernim venčanjima sve češće srećemo boje i ideje koje odstupaju od tradicionalnih, zbog čega su takvi događaji posebno šarmantni.

Boja rđe je trenutno jedna od najpopularnijih za dekor venčanja. Možemo je primetiti na svakom ćošku – od prelepih venčanica u ovom tonu, preko svadbenih torti, dekoracija za stolove pa sve do oltara ukrašenih elementima i cvećem ovog kolora. Ako smo zagolicali vašu maštu, saznajte u redovima koji slede kako ovu boju možete da primenite na svom venčanju.

ZAŠTO JE BOJA RĐE TOLIKO POPULARNA?

Budući da su 70-te i boho stil trenutno vrlo popularni, boja rđe kao istinski zemljani ton se nametnula sama po sebi kao idealna. Osim toga ona predstavlja vrlo toplu i poprilično bogatu nijasnu, što znači da je lako možete spariti sa drugim bojama.

SA KOJIM BOJAMA SE BOJA RĐE NAJBOLJE SLAŽE?

Ako volite monohromatske varijante, boja rđe je kao stvorena za takve prizore. Takođe odlično pristaje uz bordo i narandžaste tonove, uz mestimične crne za dodatak drame. Možete se opredeliti za nežniju opciju boje rđe ako ne preferirate tamne nijanse. A ako volite kontrastne tonove, budite slobodni da je sparite sa tirkiznom, teget i mornarsko plavom bojom uz koje će fantastično izgledati. Takođe nepogrešiva varijanta je spajanje boje rđe sa neutralnom paletom, među kojima bela boja prednjači.

KOJI STILOVI VENČANJA SE PREPORUČUJU UZ RIĐI TON?

Mnogi stilovi mogu da pronađu svoj smisao uz riđe nijanse. Po vašem izboru to može biti boho stil, moderni, minimalistički, rustični ili odaberite venčanje sa pustinjskom temom, jesenjim duhom ili u stilu 70-tih. Posebno privlačna su letnja venčanja u prirodi, pri čemu zelenilo u pozadini stvara divan kontrast boji rđe.

LUKOVI I OLTARI U BOJI RĐE

Ako želite da istaknete moderan prikaz stila s polovine prošlog veka ili vibracije iz 70 – tih, možete stvoriti predivne cvetne lukove i oltare, u boji rđe. Geometrijske pozadine sa predivnim cvetnim dekoracijama, istaknute narandžastim, bordo i žutim tonovima uz primese boje rđe, stvoriće predivnu scenu za fotografisanje povodom venčanja.

DEKORACIJE NA STOLU U BOJI RĐE

Impresivne dekoracije možete kreirati na stolovima za goste zahvaljujući boji rđe. Uz obilje cveća, voća i povrća u ovom tonu, kao i sveća, stolnjaka i escajga u bakarnom tonu vaše venčanje će biti kao iz bajke.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group