Porodica - Venčanje

Ideje za dekor stolova povodom venčanja za Dan Zaljubljenih

Mnogi parovi za dan svog venčanja vole da odaberu neki zanimljiv i njima značajan datum.

Među možda najčešćim datumima koji se biraju u zimskom periodu je svakako 14. februar odnosno Dan Zaljubljenih. Kao dan koji je odabran da bude praznik ljubavi i romantike, on predstavlja idealan izbor za sve one koji žele nezaboravno venčanje, ispunjeno pregrštom nežnih boja. Ako ste odabrali Dan Zaljubljenih kao dan za vaše venčanje donosimo vam danas pregršt ideja za dekoraciju stolova za goste i mladenačkog stola, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

PALETA BOJA

Kada je romantično venčanje u pitanju paleta boja uključuje nežne tonove, pastelne nijanse i suptilne dodire crvene boje karakteristične za Dan Zaljubljenih. Senzualne roze nijanse, paperjaste bež, bele i krem varijante kao i bledi lila tonovi deo su ovakve priče. Zelenilo svakako celu postavku na sredini stola može osvežiti i učiniti manje jednoličnom. Ako pak odaberete upečatljive crvene i bordo tonove, ili odvažne ljubičaste nijanse kreiraćete impresivan prikaz na sredini svakog stola, onaj koji će vaši gosti sigurno dugo pamtiti.

DEKOR

Osim cveća koje igra glavnu ulogu u dekoraciji stolova, nežni pink stolnjaci, salvete i sveće doneće dozu romantike na svaki sto. Možete se takođe poigrati i sa bojom rumenila i bojom kasije, u zavisnosti od stila koji vam se dopada. Pored toga čaše i tanjiri takođe mogu u sebi da sadrže nežne vibracije i da budu u crvenoj, roze ili lila boji. Romantične poruke za svakog gosta, mogu da budu na sredini tanjira, a rasute latice ruža naglasiće vašu želju da svaki svoj naredni dan u braku slavite poput dana svog venčanja, koje se zbilo na Dan Zaljubljenih.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group