Graciozne plisirane i nabrane venčanice za vaš poseban dan

Izbor savršene haljine za venčanje je sigurno najveći izazov za buduću mladu.

Toliko je mnogo prelepih modela, koji laskaju pojavi jedne savremene dame, ali zapravo samo je jedna – ona prava. Većina žena u svom posedu ima makar jednu plisiranu ili nabranu haljinu. Ovi komadi odeće su vrlo zahvalni za nošenje, jer doprinose osećaju slobode i elegancije u isto vreme. Ništa drugačiji nije slučaj ni sa venčanicama koje na sebi imaju nabore ili su u plisiranom izdanju. Danas vam predstavljamo graciozne venčanice koje se upravo zahvaljujući svojim naborima ističu i čine vaš savršen izbor za venčanje ovog leta.

Kada je dizaj ovih venčanica u pitanju, ponuda je zaista izuzetna. Po vašem izboru to može da bude i plisirana suknja sa gornjim delom u obliku prsluka ili topa sa čipkastim detaljima. Plisiranje s druge strane može da bude vrlo sitno (usko) ili široko, pri čemu se široki nabori najbolje naziru na teškim tkaninama. Čak i vrlo jednpstavna suknja upravo zahvaljujući naborima može dobiti prozračan i svečan izgled.

Od mini, midi pa sve do maksi venčanica, sa dubokim dekolteom, golim leđima i izrezima po strani. Mogućnosti je zaista mnogo, a jedini kriterijum je vaš ukus. Dodatna prednosti je u tome što vertikalni nabori na venčanici doprinose izduženju siluete, pri čemu možete izgledati dosta vitkije i privlačnije. Takođe uz ovu vrstu venčanica vam neće trebati mnogo nakita, jer one same po sebi deluju bogato.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte predivan svet nabranih i plisiranih venčanica.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group