Giambattista Valli predstavlja svoju prvu kolekciju venčanica

Neke žene čitav život sanjaju venčanicu koju će nositi. Druge više vole da se pridržavaju minimalističkog pristupa, dok neke žele da nose impresivne haljine sa mnogo metara tila.

Sada je Giambattista Valli najavio predstavljanje prve kolekcije venčanica pod nazivom „Love“.

Kolekcija se sastoji od 16 venčanica različitih stilova i biće dostupna u prodavnicama od 9. septembra, dok se očekuje da će u narednim mesecima stići do prodavnica u Evropi, na Bliskom istoku i u Aziji. Međutim, pre nego što se distribuira u prodavnicama, biće predstavljena na malim privatnim revijama u izložbenom salonu dizajnera sa nekim pozvanim gostima i dobrim prijateljima brenda.

Cene venčanica se kreću od 9 do 29 hiljada dolara, dok se odela prodaju po ceni od 3 hiljade dolara.

Giambattista Valli možda je poznat po svojim kreacijama koje predstavljaju oličenje ženstvenosti, međutim u svojoj svadbenoj kolekciji sledio je drugačiji pristup. Jasno je da postoje dugačke haljine sačinjene od mnogih slojeva tila, međutim on je takođe kreirao bela odela od visokokvalitetne čipke i mini haljine namenjene ženama koje sanjaju da na dan venčanja nose nešto drugačije i van norme.

Povodom vesti o svadbenoj kolekciji, Giambattista Valli dao je prve izjave, dok je bio na odmoru u Grčkoj, na Mikonosu. "Mislim da ne liče toliko na venčanice. Više liče na haljine za posebne prilike. Možete zamisliti kako se lepo provodite noseći ih bez podsećanja na venčanice u tradicionalnom smislu. Zato mi dolaze mladi klijenti. Ako im promenite boju, mogu postati impresivne haljine za zabave".

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group