Porodica - Venčanje

Fotografisanje povodom venčanja u ružičastoj venčanici od perja

Fotografisanja povodom venčanja obično deluju poprilično bajkovito.

Jedno takvo fotografisanje odigralo se na jezeru Como, a fantastična dekoracija i raskošna venčanica su one po kojima će ostati upamćeno. Kako bi obezbedio sebi lepe uspomene sa fotografisanja povodom venčanja par je odabrao prelepu lokaciju i kombinaciju klasičnog i lokalnog italijanskog stila sa modernim elementima po pitanju dekora.

Romantične vibracije kao iz bajke istaknute su putem predivne ružičaste venačine napravljenje od perja. Vrlo neobičan materijal koji je venčanici dao raskošnu teksturu učinio je da mlada izgleda poput istinske princeze. Celokupna njena pojava deluje nadrealno i to doprinosi mističnosti samog događaja.

Istorijska arhitektura spojena sa elegantnim, modernim sedištima i dekorativnim elementima nastalim od osušenih palmi dala je prostoru fantastičan prizor. Eklektična paleta boja iskorišćena je od strane tima zaduženog za uređenje prostora kako bi se lokalno rađenim dekorativnim predmetima podario poseban šarm. Dodatak se najbolje ogleda u vidu pozlaćenih okvira, mekih resa i luksuznog somota.

Unutrašnjost Ville Balbiano, u kojoj je jednim delom bilo održano fotografisanje, bila je inspiracija za brojne elemente koje su stilisti kreirali. Sve slike, vintage nameštaj, kao i svi drugi detalji sledili su stil koji se kroz vilu proteže i doprineli tome da nastale fotografije daluju kao da su nastale pre par vekova.

Neverovatan deo pri uređenju prostora za fotografisanje ogleda se u kombinaciji lokalnih elemenata sa onim što je trenutno aktuelno, uz dopuštanje kreativnosti stilista i dizajnera da – poleti. Venčanja su intimni događaji, koji slave ljubav i samim tim daju vam mogućnost da sledite svoja pravila. A ako je moguće zamisliti venčanicu koja se savršeno uklapa u priču o istorijskoj vili, onda je definitivno haljina prekrivena ružičastim perjem pun pogodak.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group