Porodica - Venčanje

Fantastične kombinacije koralne i drugih boja na venčanju

Boja korala predstavlja nijansu od koje se ne odvajamo ni na pragu letnje sezone 2021. godine.

Ova esencijalna boja nosi u sebi posebnu mekoću, šarm i harizmu što je čini savršenom za opisivanje savremenog venčanja. Osim toga ona je vrlo zahvalna za kombinovanje sa mnogim drugim bojama, od kojih ćemo vam danas predstaviti one koje mogu doprineti elegantnom i stilskom izrazu na venčanju.

KORALNA I BELA BOJA

Najbolja varijanta sparivanja koralne boje je ona u vidu posezanja za beli tonom, kao i svim njenim nijansama. Krem i boja slonove kosti su takođe vrlo atraktivne varijante. Koralni detalji istaknuti na belom platnu predstavljaju savršan izbor za letnje venčanje, bilo u zatvorenom ili na otvorenom prostoru. Bela koja se smatra neutralnom i koralna boja kao vodeća, stvoriće romantičan utisak u prostoru a ako svemu dodate efekte akvarela učinićete svoje venčanje nestvarnim.

KORALNA I ZLATNA BOJA

Zlatna je jedna od najpopularnijih boja na savremenom venčanju. Ako volite ovu boju, prijaće vam saznanje da se ona odlučno slaže sa koralnim tonom. Zajedno ove dve boje stvaraju meku i nežnu kombinaciju kojom vlada elegancija. One odgovaraju letnjim venčanjima kojima donose dodir glama i nenadmašnog sjaja.

KORALNA I ZELENA BOJA

Različite nijanse zelene boje mogu izgledati lepo kraj koralnog tona. Baš poput morske trave u svim njenim nijansama i živih korala, ove dve boje prirodno idu jedna uz drugu. One predstavljaju savršenu kombinaciju za venčanja na otvorenom, u vrtovima i baštama. Ako tražite idealnu varijantu za prolećno ili letnje venčanje, ovo je duo koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group