Porodica - Venčanje

Elegantni ukrasi za kosu buduće mlade u Art Deco stilu

Primetili ste sigurno da je Art Deco stil lagano ali sigurno obezbedio sebi mesto u svetu današnjice.

Nakon ostvarenja pod nazivom The Great Gatsby, kao da ne možemo da se zasitimo blještavila i glama na svakom koraku. Art Deco stil je zašao u sve pore modernog načina života od dekora enterijera pa sve do načina odevanja. Ali šta je sa kategorijom venčanja?

Ako ste rešili da svom venčanju date prefinjem i elegantan stil, naša današnja tema bi vas mogla zanimati. Naime, sakupili smo za vas u našoj galeriji pregršt predloga za ukrašavanje kose budućih nevesti na venčanju u Art Deco stilu. Ako ne volite previše moderne ali ni retro efekte odevanja i ukrašavanja, Art Deco zapravo predstavlja zlatnu sredinu za kojom možete posegnuti.

Mnogi dizajnri su kreirali prelepe ukrase za kosu koji bez obzira na to da li imate dugu ili kratku kosu, da li nosite podignutu ili preferirate puštenu kosu mogu da učine vašu pojavu božanstvenom. Prozirne varijante traka za kosu sa nizom bisera ili šljokica, mini veo sa čipkom, perjem ili dragim kamenjem, kao i vrlo privlačni rajfovi, šnale i drugi detalji koji vašu frizuru mogu da pretvore u veličanstvenu, na dohvat su vam ruke.

Ovi ukrasi za kosu mogu vam biti inspiracija i za pronalaženje savršene venčanice koja će biti ukrašena na sličan način. Dramatična šminka je takođe poželjna uz ovakve ukrase, ali i obilje drugog nakita ako je to stil koji preferirate. Takođe možete odabrati i drugu krajnost, koja će u sebi imati nežniji ton.

Zavirite u našu galeriju i pronađite savršen detalj za svoju kosu, inspirisan Art Deco stilom.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group