Elegantni minimalistički detalji za centralni deo stola na venčanju

Venčanja u minimalističkom stilu ne prestaju da budu u centru pažnju, i na samom pragu nove letnje sezone.

Rame uz rame sa boho šik venčanjima, ona su tema o kojoj se najviše priča. Ako ste odabrali ovaj stil za svoj poseban dan, moraćete da se pobrinete da svi detalji i aranžmani budu minimalni kako bi svadbeni dekor bio savršen. Potrebno je dakle, sa vrlo malo detalja istaći lepotu koja je prisutna. Kako bi vas inspirisali u pravcu minimalističkog stila, donosimo vam danas predivne ideje za dekor centralnog dela stolova na venčanju.

MINIMALISTIČKO ZELENILO I CVETNI DETALJI

Cveće i zelenilo predstavljaju bezvremensku ideju za dekor na venčanjima. Međutim pri izboru minimalističkog stila aranžmani koje birate ne bi trebalo da budu previše raskošni. Možete odabrati prozirne vaze ili čaše i u svaku od njih staviti po par grančica ili pojedinačnih cvetova. Elegantno i sa ukusom. Po vašoj želji to može biti graciozan tropski cvet ili list, ili sasvim nežan i delikatan koji budi romantiku u celoj priči. Sukulenti takođe predstavljaju trend sa kojim ne možete pogrešiti. Suština je držati se jednostavnosti. Ako želite da malo više naglasite dekoraciju na sredini stola, zamenite staklenu vazu metalnom i okružite je svećama.

MINIMALISTIČKI SVEĆNJACI

Još jedna ideja koju možete iskoristiti za stvaranje jedinstvenih centralnih detalja na stolovima za venčanje je ona u obliku minimalističkih svećnjaka. Poznato je da sveće stvaraju dobro raspoloženje i utiču da prostor za venčanje zrači romantikom. Sveće možete staviti u visoke staklene čaše i okružiti ih svežim zelenilom, po želji. Takođe možete kreirati i zanimljive tererijume koji će dodati dozu glama celoj priči.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group