Ćerka Bila Gejtsa se udala - otkrivamo koje venčanice je nosila

Ćerka Bila i Melinde Gejts, Dženifer udala se za milionera Najela Nasara na romantičnoj ceremoniji na njenom imanju u Njujorku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Za ovu priliku, mlada je verovala guruu svadbene mode, poznatoj dizajneriki Veri Vang i nosila venčanicu po meri boje slonovače iz dizajnerske haute couture kolekcije!

Venčanica je imala francusku čipku na rukavima i korsetu, suknju od tila i divan dugački veo! Mladoženja je odabrao klasično Armani odelo u crnoj boji, nosio je dekor na reveru koji je odgovarao buketu neveste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Na prijemu je Dženifer nosila drugačiju venčanicu, koju je ponovo po meri izradila za nju Vera Vang. Druga haljina je takođe bila u nijansi slonovače ukrašena francuskim tilom i vezom!

Imanje u Njujorku gde je održano venčanje bilo je dekorisano belim i ružičastim cvećem, dok su deveruše pozirale u tamnozelenim haljinama.

U medijima postoje informacije da je venčanje koštalo oko dva miliona dolara, ali da je pored skupocenih haljina i sjajnog dekora najdirljiviji trenutak bio kada je Dženifer sa tatom Bilom zaplesala uz pesmu Eltona Džona "Can You Feel The Love Tonight".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group