Porodica - Venčanje

Dodaci za kosu pri izradi frizure za venčanje

Planiranje venčanja je maratonski poduhvat.

Pre važnog datuma očekuje vas mnogo toga, od pronalaženja savršene venčanice i cipela, preko izbora burmi, šminke, frizure pa sve do detalja vezanih za prostor u vidu muzike, osvetljenja, menija za goste i svadbene torte. Sve je potrebno do najsitnijih detalja dovesti do savršenstva. Međutim, kako bi lično vaš izgled bio kompletan možda biste mogli da obratite pažnju na dodatke za kosu. Oni pojavi svake buduće mlade mogu da donesu predivno osveženje i elegantan prikaz. Sakupili smo za vas u tom pogledu predloge za ukrašavanje vaše svadbene frizure.

BISERI NA KOSI

Biseri su klasika koja nikad ne izlazi iz mode i koja je savršena za venčanje. Šta više čini se da sve više pripadnica lepšeg pola bira upravo njih kao dodatak svojoj lepoti. Barokni biserni nakit je vrlo lep dodatak, ali i obični biserni predmeti dizajnirani na moderan način mogu da ulepšaju vašu pojavu. Veo koji mlade koje vole tradicionalne običaje na venčanju, obično nose, ukrašen biserima je uvek lep dodatak. Takođe nešto modernija varijanta su satenske trake kojima kosa može da bude ulepšana sa sitnim biserčićima.

Delikatni detalj na kosi u obliku rajfa sa biserima je vrlo privlačna ideja koja će učiniti vašu frizuru privlačnijom. Takođe postoje i nešto bogatije varijante za dame koje smelo vole da koračaju bisernim tragovima. Tu su i kombinacije tila i bisera koje mogu da zaokruže vašu pojavu, ističući vašu nežnu stranu ličnosti.

AKSESOARI ZA KOSU

Postoji još čitav niz aksesoara koje možete iskoristiti kako bi ulepšali svoju svedbenu frizuru. Šnale i češljići, mašne i cvetići koji se zabadaju u kosu, stoje vam na raspolaganju. Od jednostavnijih do zaista upečatljivij detalja vrednih svake pažnje. Na vama je samo da pronađete vaš savršen dodatak za kosu.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group