Porodica - Venčanje

Dekoracije za stolove koje možete da “ukradete” za vaše venčanje

Organizacija venčanja donosi sa sobom mnoštvo uzbudljivih događaja. Tu je potraga za savršenom venčanicom, cipelama, burmama, frizurom, šminkom, muzikom i svakako dekoracija prostora u kom će se održati ceremonija. Ako imate u planu skorije venčanje, i želite da vaše dekoracije na sredini stolova budu moderne i smele, naša galerija fotografija bi vam mogla poslužiti kao inspiracija. Sakupili smo na jednom mestu pregršt ideja koje su u trendu koje slobodno možete da – ukradete.

CLUSTER DEKORACIJE

Cluster se odnosi na grupu sličnih predmeta koji su postavljeni na jednom zajedničkom prostoru, kakav je sredina stola u slučaju venčanja. Ako odaberete ovakav način dekora za vaše venčanje, vrlo lako možete i sami kreirati ove dekoracije naročito ako je reč o boho ili rustičnom venčanju. U tu svrhu možete da iskoristite različite staklene vaze ili flaše u boji, sa cvećem i zelenilom po vašem ukusu.

SUVO CVEĆE

U poslednje vreme sve veću pažnju na sebe skreće suvo cveće i lišće. Ako odaberete ovu vrstu dekora ne samo da nećete morati da brinete o tome da li će cveće da uvene pre samog venčanja, već ćete ujedno odabrati i pristupačniju i ekološku varijantu. Takođe ova vrsta dekoracije odgovara boho venčanjima, ali i vrlo modernim pri čemu po želji možete dodati i malo svežeg zelenila.

VISEĆE INSTALACIJE

Još jedan aktuelan trend nam dolazi u obliku takozvanih visećih instalacija. Ovi detalji zamenjuju tradicionalne bukete koji su godinama bili zaštitni znak venčanja. Viseće instalacije predstavljaju vrlo privlačnu ideju koju možete personalizovati u skladu sa stilom vašeg venčanja. Takođe slične detalje možete koristiti i za dekor plesnog podijuma.

TERARIJUMI

Terarijumu predstavljaju vanvremensku ideju, koja vašem venčanju može pokloniti poseban šarm. Oni mogu biti ispunjeni cvećem, zelenilom, svećama i drugim sitnim detaljima zahvaljujući kojima će uveličati vaše venčanje.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group