Bujni i smeli tropski detalji na sredini svadbenih stolova koji plene pažnju

Tema tropskih detalja je ponovo u trendu.

Čini se kako započne letnja sezona, tako smo željni tropskih predela, boja vezanih za tropska ostrva i čitavog utiska koji ostavljaju. Ako ste ovog leta rešili da kažete sudbonosno "DA" ljubavi svog života, tropski dekor je kao stvoren za vas. Danas vam donosimo pregršt živopisnih detalja za središte stolova na venčanju u tropskom stilu. Kada je reč o tropskom dekoru, on donosi bujno zelenlo, pregršt voća i cveća koje može da stvori zadivljujuć prizor.

ZELENI TROPSKI CENTRALNI DETALJI NA STOLOVIMA

Ako preferirate zelenilo u odnosu na cvetne detalje na svom venčanju, veliko zeleno lišće je nešto što možete iskoristiti da kreirate predivne aranžmane na sredini stolova za svoje venčanje. Takođe tropska tema se lako uklapa u priču o Art Deco venčanju, glam, minimalističkom i vrlo modernom. Tropsko zelenilo je vrlo bujno i dostupno vam je mnoštvo različitih vrsta biljaka, zahvaljujući kojima ćete stvoriti vrlo smele i dopadljive detalje za centar stola za goste. Visoki aranžmani na postoljima, sa kaskadnim efektom deluju vrlo privlačno i elegantno. Takođe možete se opredeliti za prozirne vaze u kojima će biti istaknuti listovi palme ako težite ka minimalističkom stilu. Po vašem izboru ovo lišće može biti prirodno ili veštačko.

TROPSKO ZELENILO I CVEĆE

Tropska područja su poznata po upečatljivom cveću jarkih boja. Njega možete iskoristiti za stvaranje jedinstvenih cvetnih aranžmana, podržanih zelenilom. Možete se voditi oblicima, veličinom i bojama koje vas inspirišu i napraviti detalje za sredinu stolova koji skreću pažnju na sebe. To svakako mogu da budu i mono aranžmani sa elegantnim belim ili ružičastim orhidejama. Takođe možete odabrati visoke vaze, drvene korpe, keramička postolja ili čaše neobičnih oblika za stvaranje impresivnih tropskih aranžmana. Po želji možete celu priču nagraditi ananasom u središtu zbivanja što će još više istaći tropsku temu.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group