Alternativni bidermajeri za netradicionalne buduće mlade

Svi znamo šta se podrazumeva pod pojmom “tradicionalnog venčanja”.

Bela venčanica, buket cveća u rukama buduće mlade i svakako odelo i kravata za mladoženju. Međutim sve češće mladi parovi biraju manje “ozbiljna” venčanja, odnosno čak i ako zadrže nešto od tradicionalnog stila, ipak žele da njihovo venčanje po nečem bude jedinstveno. Ako ste i sami rešili da ovog leta kažete sudbonosno “DA” svom voljenom, a želite da jedan detalj na vašem venčanju bude unikatan, predlažemo vam netradicionalne budermajere.

Ukoliko niste naročit ljubitelj cveća i možda više volite neka ekološka rešenja, svideće vam se predlozi koje smo za vas izdvojili u našoj galeriji. Alternativni bidermajeri napravljeni od eko šik biljka, papira, pa čak i od voća i povrća, izgledaju zaista prelepo i dostojno jednog važnog događaja kakvo je venčanje. Oni deluju pre svega lično, pa tek onda hirovito ali u svakom slučaju nezaboravno. Oni su ti koji će vaše venčanje učiniti magičnim.

Novogodišnji ukrasi, plodovi poput šišarki i žireva, pričije perje kao što je paunovo, pam pas trava, pa čak i ljute papričice mogu vam poslužiti za izradu jedinstvenih bidermajera. Ovi buketi mogu biti ukrašeni kožom, tkaninom, filcom, perlama ili nekim heklanim detaljima u zavisnosti od stila koji perferirate. Ako imate kolekciju starih broševa od njih takođe možete da stvorite zaista spektakularan bidermajer koji će naglasiti vaše porodično nasilje. Morske školjke i zvezde su takođe opcija za sve one koji žele venčanje u stilu plaže.

Svi oni koji planiraju vegansko venčanje mogu kreirati budermajer od jabuka, krušaka ili nekog drugog voća ili povrća po želji. Kaskadni buketi su takođe vrlo lepa opcija i daju vam priliku da pokažete svoju kreativnost. Zavirite u našu galeriju i pronađite svoje nadahnuće.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group