50 najlepših svadbenih fotografija u 2017.

Da li tražite inspiraciju za fotografije sa venčanja? Obavezno pogledajte šta je junebugweddings.com. pripremio ove godine.

Sajt junebugweddings.com je još jednom izabrao najlepše fotografije sa venčanja za 2017. godinu. Ako ih još niste videli, pozivamo vas da pogledate galeriju 50 najlepših svadbenih fotografija iz prošle godine.

Ovaj sajt je posvećen venčanjima, na kojem ćete naći puno inspiracije za fotografije, kao i savete i sugestije konsultanata ili fotografa.

Ovogodišnje fotografije koje su dostavljene iz celog sveta obeležene su posebnim prikazom emocija. Na licima mladenaca osim osmeha, vidimo i suze i mnogo emocija. Pored fotografija u boji pojavilo se desetak crno-belih predloga. Tradicionalna fotografija je odlična ideja za parove koji vrednuju retro atmosferu.

Ne znate gde da organizujete venčanje? Na slikama vidimo mlade parove iz različitih krajeva sveta, ali najlepše, prema nama, dolaze iz krajeva koji podsećaju na Island. Okruženje divlje prirode povećava osećaj nežnosti između supružnika.

Pogledajte fotografije koje će sigurno probuditi najlepše emocije u vama.

M.L.

foto:junebugweddings.com 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group