Porodica - Venčanje

30 prelepih i toplih džempera za zimsko venčanje

Zimska idila savršena je za venčanje iz vaših snova.

Međutim kako bi ovaj dan pamtili samo po pozitivnim stranama, trebalo bi da pronađete pored venčanice i tople detalje koji će vas grejati tokom slikanja na otvorenom. Predlažemo vam da to bude topli džemper koji će vam pružiti mogućnost da uživate u vašem velikom danu, čak i ako je napolju zaista hladno. Postoji neverovatno mnogo vrsta džempera od bolero do pulover varijanti koje mogu učiniti vašu pojavu čarobnom.

Ako ste zabrinuti zbog uklapanja džempera u celu priču oko venčanja, dozvolite nam da vas razuverimo da je moguće čak i uz tople vunene džempere izgledati vrlo privlačno. Pripremili smo za vas u našoj galeriji pregrš inspirativnih ideja za vaše zimsko venčanje ogrnuto toplim džemperima.

SVADBENI DŽEMPERI – OGRTAČI

Ako ste u potrazi za praktičnom vrstom džempera za venčanje, preporučujemo vam da odaberete one u vidu ogrtača. Njihove boje idu u rasponu od bele, prljavo bele, bež, sive pa sve do nekih tamnijih nijansi pri čemu možete dodati malo kontrasta vašoj pojavi. Ovi džemperi savršeni su pre svega jer ih nakon fotografisanja na otvorenom možete sa lakoćom skinuti bez bojazni da ćete pri tom pokvariti šminku ili frizuru. Kardigani su posebno atraktivni ove godine, kao i vrlo kratke strukirane varijante. Svakako kako bi izbegli jednoličan izgled ako ste odabrali beli džemper i belu venčanicu pobrinite se da je vaš ogrtač sa opipljivom teksturom. Kada su materijali u pitanju kašmir je među najprivlačnijim.

KLASIČNI DŽEMPERI

Ne treba da se plašite klasičnih džempera jer oni namenjeni budućim nevestama odstupaju od svega što može da izgleda uobičajeno i previše jednostavno. Pronađite strukirane džempere sa dodacim u vidu čipke, perlama, volanima ili sa nekim zanimljivim dezenom. Lepršavi džemperi učiniće da vaša pojava zaista bude zadivljujuća pri čemu ćete se vi osećati prijatno i opušteno.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group